La Jungla
Gema Aldón abandona 'Supervivientes'
Foto: Gema Aldón abandona 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Gema Aldón obligada a abandonar 'Supervivientes' forçosament: té una fissura al colze

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gema Aldón abandona 'Supervivientes'
Foto: Gema Aldón abandona 'Supervivientes' | Telecinco

Després de voler abandonar per decisió pròpia a causa del dolor que sentia i el posterior penediment, Gema Aldón ha d’abandonar Supervivientes definitivament, ja que les proves mèdiques han determinat que té una fissura en un os del colze.

D’on venim: El darrer dijous dia 23 de març, durant una prova física a la gal·la, Gema es va fer mal al colze.

Al detall: La notícia s’ha sabut quan Jorge Javier ha connectat en directe amb la filla d’Ana María Aldón, que havia estat apartada de la convivència per realitzar-li proves mèdiques a causa del dolor que sentia al colze.

  • Quan el presentador li ha preguntat pel seu estat, la resposta de Gema ha estat: “Estic rabiant”, del dolor que sentia.
  • La mala notícia arribava segons després de la mà de Jorge Javier: “Després de diversos dies en observació i sotmetent-te a proves diferents, l’equip mèdic del programa ha determinat que l’alcanç de la lesió és una fissura en un os del colze que impossibilita la teva permanència al concurs”.

Què diu Gema: En escoltar la decisió de l’equip mèdic, la filla d’Ana María s’ha emocionat en acomiadar-se: “Era un programa que m’encantava des de sempre, en el que va estar la meva mare, però me’n vaig sabent que ho he donat tot. Desitjo que la gent hagi vist que encara quan em feia mal el colze, vaig continuar pescant i fent les proves. Mai em vaig rendir”.

Què diu Ana María: La mare de Gema s’ha mostrat molt emocionada a plató després de conèixer el desenllaç de la lesió de la seva filla.

  • La que va ser concursant de Supervivientes ha parlat amb molt d’orgull de la seva filla: “No s’ha rendit mai, té molt amor propi”.