La Jungla
Bosco es tira fent una tombarella des d'un helicòpter a 'Supervivientes'
Foto: Bosco es tira fent una tombarella des d'un helicòpter a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Un perillosíssim salt d'helicòpter provoca una sanció a un concursant de 'Supervivientes'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bosco es tira fent una tombarella des d'un helicòpter a 'Supervivientes'
Foto: Bosco es tira fent una tombarella des d'un helicòpter a 'Supervivientes' | Telecinco

Els salts d’helicòpter és una de les tradicions més esperades de Supervivientes. Tant concursants com espectadors, desitgen aquest moment a cada edició. Bosco Martínez-Bordiú ha desafiat les normes del programa i s’ha tirat fent una tombarella en l’aire, que ha acabat amb una sanció del programa.

Context: El darrer dijous, a l’estrena de la nova edició, dotze dels 17 concursants es van tirar de l’helicòpter. Només no van poder fer-ho els cinc concursants que van ser els primers nominats de l’edició, que van obtenir immunitat i una localització concreta.

  • A la primera entrega de Conexión Honduras, els cinc concursants de ‘Tierra de nadie’ han tingut l’oportunitat de tirar-se des d’un helicòpter.

Al detall: El fet de tirar-se des d’helicòpter és una forma d’accedir a recompenses que ofereix el programa. Per això, els més valents volen innovar i ser originals a l’hora de saltar, perquè l’audiència els voti com els millors.

  • Bosco ha demanat al programa fer el rècord d’altura de salt d’helicòpter. Tot i accedir el presentador, l’helicòpter no s’ha mogut gaire per respectar la seguretat del concursant.
  • Tot i això, el nebot de Pocholo tenia clar que volia sorprendre i no ha dubtat a fer una tombarella enrere a l’aire, fet que ha deixat a tothom a plató desconcertat.
  • Les xarxes socials han aplaudit la valentia i innovació del concursant, però el programa ha decidit sancionar a Bosco per no complir les normes del programa, que s’havien especificat anteriorment. D’aquesta manera, el concursant s’ha quedat sense opció a ser líder del seu equip.

A més: Hores abans de començar el programa, Supervivientes ha anunciat a les xarxes que Patricia Donoso havia demanat a l’organització abandonar el programa tan sols unes hores d’arrencar l’aventura.

  • Sense cap mena d’esdeveniment meteorològic o dolor físic, Donoso ha aclarit que no es veia preparada per participar en el concurs habitant a una platja amb “bitxos”.
  • La concursant s’ha justificat dient que veu als seus companys sent proactius en les funcions del dia a dia i, en canvi, ella es veu sense forces.
  • Tot i la insistència del presentador i una trucada de Charles, el seu marit, Patricia ha decidit abandonar el reality.
  • Finalment, pocs minuts abans de finalitzar el programa, Ion Aramendi ha anunciat que Donoso s’ho havia repensat i tornava a la platja amb els seus companys per continuar l’experiència.