La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Dulceida torna amb la seva ex, però Alba Paul tonteja fort amb una col·laboradora de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa dies es comenta que Dulceida i Alba Paul, que van estar sortint durant molts anys i que inclòs es van casar, s'haurien donat una segona oportunitat després de deixar-ho durant un temps.

Què sabem? Fa només un dia, la catalana Dulceida, en el seu compte d'Instagram, va compartir dues imatges on apareix amb actitud molt afectuosa amb Alba Paul. Una publicació que ha sacsejat les xarxes perquè confirmaria que totes dues, després d'una forta crisi, s'haurien donat una segona oportunitat.

Què ha passat? La periodista Laura Fa, que té informació d'absolutament tots els famosos, ha estat la que ha destapat la caixa dels trons. La catalana, en el pòdcast que dirigeix a la plataforma de Mediaset, Mtmad, ha dit que Alba Paul, tot i haver tornat amb Dulceida, estaria molt il·lusionada amb una famosa col·laboradora de Telecinco, que també exerceix com a influencer a les xarxes socials. Un fet que segur no fa gens de gràcia a Dulceida, i menys ara que totes dues s'han reconciliat.

En profunditat: De moment no se sap la identitat de la famosa de Telecinco amb la qual estaria il·lusionada Alba Paul. No obstant això, es comenta, es diu i rumoreja que aquesta famosa col·laboradora i alhora influencer seria Nagore Robles, ex de la catalana Sandra Barneda. I és que Nagore Robles i Alba Paul es coneixen des de fa molt de temps i han compartit molts moments juntes. I és que Paul i Robles formen part de la mateixa agència de representació, IN Management.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Per acabar: Una suposada il·lusió d'Alba Paul amb Nagore Robles de la que Nagore, de moment, no ha dit res al respecte. I és que actualment es troba de viatge per Sud Amèrica. Un viatge molt especial per a ella, gràcies a tota la fortuna que ha guanyat fent tele. Tenen Dulceida i Alba Paul una relació oberta?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Xarxes