La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Clara Chía, a la boda de Marc Piqué amb un vestit caríssim i molt criticat

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Clara Chía ja ha estat presentada oficialment com la nòvia de Gerard Piqué, després de més d'un any de relació. La parella ha estat aquest divendres al casament de Marc Piqué, i ha centrat totes les mirades. La nòvia de l'exfutbolista duia un vestit que ha rebut crítiques, però que era caríssim.

Què en sabem? Clara Chía ha triat un disseny de Victoria Beckham rib metal·litzat de color daurat i escot amb forma de V per a l'ocasió, que està valorat en 1.000 euros. Un elevat cost que no ha estat prou pels més crítics a la xarxa, que han titllat el conjunt de simple. Així anava vestida:

En detall: Clara Chía ha acompanyat Gerard Piqué a la taula presidencial. Estava previst que ocupés un lloc a la taula dels amics, però finalment ha adoptat un paper més important, acompanyant la seva parella amb la resta de la família.

A més, la decisió es va prendre després de confirmar que Milan i Sasha no serien al casament. Clara Chía no ha estat mai presentada als nens com a nòvia del pare, i tampoc no ha conviscut mai amb ells.

Per acabar: El casament de Marc Piqué i Maria Valls s'ha fet a la parròquia de Sant Vincenç de Montals, i el banquet posterior ha estat a la casa dels pares d'ella a Sant Andreu de Llavaneres. Un casalot de 750 metres quadrats, distribuïts en dues plantes, en una parcel·la de 4.300 metres quadrats amb jardí i piscina.