La Jungla
Imma Pedemonte, aquest dijous a l'APM?
Foto: Imma Pedemonte, aquest dijous a l'APM? | TV3
Televisió

Imma Pedemonte, sobre Ramon Pellicer i el seu retorn al 'TN': "Em van dir que no podia continuar"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Imma Pedemonte, aquest dijous a l'APM?
Foto: Imma Pedemonte, aquest dijous a l'APM? | TV3

Imma Pedemonte es jubila el proper 5 de juliol, després de 40 anys fent esports a TV3. Ho ha narrat tot, des d'alguns dels darrers èxits del Barça fins als Jocs Olímpics de Barcelona 92. Una trajectòria televisiva que també ha tingut moments no tan agradables, com quan li van comunicar que volien apartar-la del Telenotícies.

Què en sabem? Abans de plegar, Imma Pedemonte ha visitat l'APM? de TV3 per acomiadar-se dels espectadors. La històrica presentadora ha recordat els inicis a la televisió, i també el que va passar quan la cadena va recuperar Ramon Pellicer pel Telenotícies l'any 2007. A ella li van dir que no podia seguir perquè hi havia "massa antiguitats".

Què diu Imma Pedemonte?

  • "Hi va haver un moment que a mi em van dir que no podia ser que continués al Telenotícies".
  • "Em van dir que ja hi havia el Ramon Pellicer, que el refitxaven en aquell moment. També Tomàs Molina, i jo als Esports".
  • "Eren massa antiguitats. Altres antiguitats tenien preferència".
  • "Ramon Pellicer no sé exactament quants anys té, però més de 60 segur que sí, i no passa res...".

A més, Imma Pedemonte ha parlat també de la Champions femenina del Barça, que va guanyar el 3 de juny a Eindhoven en una final disputadíssima contra el Wolfsburg alemany. Hi hauria volgut anar, per cobrir el partit abans de retirar-se. Però no va poder ser. Així ho explica: "Vaig tenir una relliscada romàntica. Vaig creure que, com que jo ja acabava, pensarien que em podria fer gràcia ser allà. Però no ho va pensar ningú", i ella es va quedar als estudis de Sant Joan Despí.

Per acabar: Durant aquestes quatre dècades a TV3, Imma Pedemonte les ha vist de tots colors. "Al principi, era un drama. Ningú venia de televisió i estàvem molt verds", recorda. També ha parlat del dia que Alfons Quintà, en la seva època de director, es va posar fet una fera i va voler acomiadar un empleat que va retolar el seu nom en castellà, Inma enlloc d'Imma; i dels altres programes on ha treballat, com el Zona de ball, que va presentar durant 16 anys. Com diu ella mateixa, "tot comença i tot acaba". Als 64 anys ara acaba la seva etapa a la tele i comença un merescut descans.

Categoria: La Jungla