La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Toni Soler diu a TV3 què va fer per salvar el matrimoni amb la seva dona Laura

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Toni Soler, presentador del programa Està Passant, de dilluns a dijous al vespre a TV3, ha parlat de la seva dona Laura a la televisió.

Què sabem? Toni Soler és molt reservat de la seva vida privada. No obstant això, a les seves xarxes socials, en el seu compte d'Instagram, de tant en tant penja fotos familiars i dels fills. Durant les últimes hores, al seu pas per la televisió pública, ha fet una excepció i ha parlat de la seva dona Laura. Ho desgranem tot a continuació.

Què ha passat? Ahir al vespre, en el programa Està Passant, van fer un joc anomenat 'joc dels prejudicis'. Un joc de preguntes presentat per Elisenda Carod, que col·labora amb el programa. Les preguntes eren totes relacionades amb Toni Soler i amb Óscar Andreu, que ahir presentaven l'espai d'entreteniment de TV3. Els concursants que havien de respondre les preguntes, d'una banda, eren Laura Rosel i Laura Fa. Per l'altra banda eren Lildami i Càrol Rovira, tots dos d'Eufòria.

En profunditat: Una de les preguntes sobre Toni Soler va ser si el presentador de TV3 ronca o no a les nits. Laura Fa i Laura Rosel van dir que sí perquè "quan us feu grans se us despengen parts del cos com els testicles, les orelles i el coll". La resposta de Laura Fa i Laura Rosel va ser incorrecte. I és que Toni Soler va explicar que abans roncava però que ara ja no. El moment:

Per acabar: Una resposta que va argumentar. Toni Soler va dir que ara ja no ronca perquè dorm amb una mena de màquina al nas que l'ajuda a no fer soroll a la nit. "Dormo profundament i sense roncar, cosa que ha ajudat a salvar el meu matrimoni. Dormo amb una màquina i amb una dona", va afirmar.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió