La Jungla
Toni Soler, presentador del programa 'Està passant'
Foto: Toni Soler, presentador del programa 'Està passant' | TV3
Televisió

Toni Soler respon amb ironia des de TV3 a la imputació pel gag de la Verge del Rocío

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Toni Soler, presentador del programa 'Està passant'
Foto: Toni Soler, presentador del programa 'Està passant' | TV3

Toni Soler haurà d'anar a declarar com imputat pel gag de la Verge del Rocío a l'Està passant de TV3. Així ho ha decidit la jutgessa que duu el cas, i que també ha citat a seu judicial els humoristes Jair Domínguez i Judit Martín per un delicte d'injúries.

Què en sabem? Després de rebre la denúncia de l'associació ultracatòlica Abogados Cristianos, la jutgessa ha dictaminat que els tres comediants compareguin com investigats per un suposat delicte contra la Constitució, que inclou les injúries. La querella indica que durant el gag la Verge del Rocío "flirtejava amb un dels directors del programa" i li deia "guapo i maduret". 

En detall: Toni Soler ha reaccionat a la notícia de la imputació des del mateix plató de l'Està passant.

  • Abans de començar el programa de dimecres, el presentador ha fet broma amb la data de la vista, el pròxim 27 d'octubre: "Fatal perquè cau en divendres i tinc pilates a aquella hora. Jo encara, però la Verge del Rocío és molt seva i apareix quan vol".
  • També ha ironitzat amb el nom de la presidenta d'Abogados Cristianos, que coincideix amb el seu programa de més èxit: "Estic animat perquè avui he sabut que la seva presidenta es diu Polonia. Segur que ens entendrem".

Què diu Jair Domínguez? El col·laborador del programa ha reaccionat des del seu perfil de Twitter per deixar clar que no està disposat a anar a seu judicial per respondre sobre la denúncia d'Abogados Cristianos.

  • "M'hi hauran de dur en cotxe perquè no penso gastar benzina per anar a declarar".

D'on venim? Dimarts 4 d'abril, l'humorista Judit Martín va fer una imitació de la Verge del Rocío coincidint amb l'inici de la Setmana Santa.

  • Durant la seva actuació, l'actriu va parlar amb exagerat accent andalús i va fer broma de la indumentària de la marededeu: "Em posen uns vestits i unes coses, que això no es pot aguantar. La mare que em va parir, això és horrorós, molt aparatós".
  • També va fer comentaris sexuals als presentadors: "Porto 200 anys sense poder... Què fas després, guapo? Estic més calenta que el pal d'un xurrer".
  • Uns comentaris pels quals Soler ja va deixar entreveure que la paròdia podria portar cua. Va reconèixer que era "un camp de mines" i que no sabia què dir "per no cagar-la".
  • Domínguez es va manifestar en la mateixa línia: "Ens ha pogut demandar tanta gent ja...".