La Jungla
Dulceida es fa un 'selfie' a casa
Foto: Dulceida es fa un 'selfie' a casa | Instagram
Influencers

El casalot de Dulceida a Barcelona: fotos del pis espectacular que torna a compartir amb Alba Paul

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida es fa un 'selfie' a casa
Foto: Dulceida es fa un 'selfie' a casa | Instagram

Dulceida i Alba Paul ja són a Barcelona, després d'una setmana de viatge al Japó. La parella va confirmar fa tot just un mes que s'havia donat una segona oportunitat, i ara tornen a ser pel pis del centre de la capital catalana on ja vivien les dues abans de la ruptura.

Què en sabem? Aquest dilluns, Dulceida compartia a Instagram una fotografia de la sala d'estar de casa i la paraula "pau". Desitjada tranquil·litat, després de diversos dies voltant entre Tòquio i Kyoto. El pis fa 164 metres quadrats, té totes les parets blanques i parquet. A més, compta amb menjador i despatx, cuina amb pati interior, dos lavabos i tres habitacions.

En detall: La residència de Dulceida està decorada de forma minimalista i amb mobles total white per part de l'empresa Kenay Home, una de les marques del sector amb les quals treballa la badalonina, i les fotografies del resultat es troben compartides per ells mateixos en un blog de la companyia. Són aquestes:

A més, Dulceida compta amb un vestidor i espai de sabates, el somni de qualsevol amant de la moda com ella. Una zona de la casa que ha compartit més d'una vegada a les xarxes socials, i que sempre procura tenir molt endreçada.

D'on venim? Dulceida i Alba Paul compartien aquest pis a Barcelona abans de la seva ruptura l'octubre de 2021, després de set anys de relació. Juntes de nou, la parella torna a gaudir del seu niu d'amor, i qui sap si amb la intenció d'ampliar pròximament la família. Les influencers planejaven ser mares quan van trencar fa un any i mig, i ara podrien tornar-ho a intentar. Així ho va apuntar Dulceida, de fet, fa pocs dies en una entrevista amb Nil Ojeda. "Crec que de l'any que ve no passa", va explicar sobre el seu desig de tenir un fill.