La Jungla
Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

FOTOS: El casalot de Leo Messi a Miami, un àtic impressionant de 6 milions d'euros

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Leo Messi ho té tot a punt per marxar a viure als EUA. El crack argentí ha fitxat per l'Inter de Miami, i jugarà a la lliga nord-americana de futbol a partir de la propera temporada. Per cert, a la ciutat hi té, des de fa dos anys, un àtic espectacular, que podria ser la seva nova primera residència a finals d'estiu.

Què en sabem? Es tracta d'un àtic de luxe, situat a l'exclusiu edifici Regalia de Sunny Isles Beach, una zona residencial al nord de Miami. Messi va comprar aquest apartament l'any 2021, quatre anys més tard del primer que va adquirir a la ciutat, situat a la coneguda Porsche Design Tower. El 2019, el futbolista va comprar un segon pis al mateix edifici, i ara en té tres a la ciutat.

En detall: Situat al número 19.575 de Collins Avenue, Messi va desemborsar 7,3 milions de dòlars per adquirir-lo. Al canvi, l'exblaugrana va pagar uns 6 milions d'euros. Per cert, altres pisos com el seu, al mateix edifici, es lloguen per aproximadament 40.000 euros al mes.

Com és? El luxós àtic dels Messi Roccuzzo fa 512 metres quadrats, sense comptar els 195 metres quadrats afegits de la terrassa amb vistes de 360 graus sobre el mar i la ciutat. Està dividit així:

  • Hi ha quatre habitacions, quatre lavabos complets i un altre amb vàter.
  • Té una gran sala d'estar i menjador d'estil minimalista, amb grans finestrals que donen accés directe a la terrassa.
  • Una cuina àmplia, amb mobles de color vermell, i una illa central blanca, equipada pels treballadors de la família. També té grans finestres i vistes al mar.
  • El dormitori principal, minimalista com la resta de l'immoble, també dona al mar.
  • El lavabo principal té els acabats amb marbre italià i fusta noble. Com la resta de la casa, dona a la zona de platja.
  • Entre les estances de la casa, també hi ha un refrigerador de vi amb capacitat per mil ampolles.
  • No pot faltar un espai per relaxar-se. Messi hi té una zona de spa, sauna, gimnàs i sala de ioga. A més, hi ha sis piscines, entre les quals una d'immersió freda i una altra d'infinity.
  • La terrassa és un dels luxes més preuats de la casa. A les vistes espectaculars s'hi ha d'afegir la zona de bany amb hamaques.
  • Entre la resta de prestacions hi ha el parc infantil i una platja privada, amb accés des de la torre. L'edifici també té un espai de negocis, biblioteca i parquing, així com un ascensor privat només per la família Messi Roccuzzo.

Per acabar: Confirmada la seva marxa a Miami, encara no és clar que aquesta hagi de la ser la seva nova residència, tot i que és la que té més números. El futbolista podria haver adquirit recentment un altre habitatge, en aquest cas sobre pla a la Bentley Tower. El seu valor econòmic podria ser fins i tot més elevat que el de la resta, i no s'espera que estigui acabat de construir abans de l'any 2026.