La Jungla
Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament
Foto: Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament | Xarxes socials
Famosos

Maria Valls, cunyada de Gerard Piqué, es casa amb un vestit preciós: totes les fotos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament
Foto: Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament | Xarxes socials

Maria Valls ha estat una núvia radiant. La cunyada de Gerard Piqué, casada amb el seu germà Marc aquest divendres a Sant Andreu de Llavaneres, ha lluit dos vestits pel casament. Un durant la cerimònia i un altre per la festa.

Què en sabem? Maria Valls ha triat un conjunt rosa amb estampat floral i una capa també de tonalitat rosada, que ha acaparat tota l'atenció. Aquesta és la foto de la núvia, acompanyada a l'altar a la parròquia de Sant Vicenç de Montalt de braç del seu pare.

A més, durant el banquet la Maria Valls s'ha canviat de roba i ha lluit un altre vestit. En aquest cas, una peça de color blanc, també amb estampat floral, i un detall al cap que no ha passat per alt. Aquí la imatge del segon conjunt:

En detall: El banquet s'ha fet a la casa de la família de la núvia a Sant Andreu de Llavaneres, un casalot impressionant de més de 750 metres quadrats en una gran parcel·la de 4.300 metres quadrats amb jardí i piscina. 

Un altre apunt: Com no podia ser d'una altra manera, Gerard Piqué i Clara Chía han estat els altres grans protagonistes de la boda. La parella hi ha anat sense els fills d'ell, que són a Miami amb la Shakira; circumstància aprofitada per la família per fer la presentació oficial de la jove com la nòvia de l'exfutbolista.

Per acabar: Clara Chía ha triat per a l'ocasió un disseny de Victoria Beckham rib metal·litzat de color daurat i escot amb forma de V, valorat en uns 1.000 euros. Però ni el preu elevat ha estat prou pels crítics de les xarxes socials, que han abocat comentaris contra ella per una elecció que alguns han titllat de simple.