La Jungla
Carlos Cuevas, en una imatge d'arxiu
Foto: Carlos Cuevas, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Carlos Cuevas esclata pel tracte desagradable en programes de la tele: "No hi tornaré"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Cuevas, en una imatge d'arxiu
Foto: Carlos Cuevas, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Carlos Cuevas s'ha sentit violentat en alguns programes i entrevises, per les preguntes incòmodes i fora de lloc que li han arribat a fer. Així ho ha expressat a El Llindar, el nou pòdcast de Catalunya Ràdio, on ha deixat clar que hi ha mitjans on no pensa tornar.

Què en sabem? Sobre alguns programes de ràdio o televisió on ha anat a fer entrevistes, o alguns periodistes que han parlat amb ell pels seus respectius mitjans, Carlos Cuevas assegura haver-se sentit "incòmode". Malgrat que en directe no ha expressat mai el seu malestar, diu que ja té clar quins llocs no ha de tornar a visitar.

@llindarpodcast "Hi ha mitjans o periodistes on ja no tornaré". En Carlos Cuevas ha parlat sobre com d'incòmode s'ha arribat a sentir als mitjans i ha explicat que hi ha hagut periodistes que han intentat lligar amb ell en acabar l'entrevista. Teniu l'episodi sencer d'El Llindar amb Carlos Cuevas a www.catradio.cat/el-llindar #CarlosCuevas #CitesBarcelona #Merlí #SmileyNetflix ♬ original sound - El Llindar

Què diu Carlos Cuevas?

  • "He sortit d'una entrevista i he rebut un missatge directe que deia que anem a sopar".
  • "Un altre agafa i marxa. Jo em vaig quedar perquè tinc molta cintura", diu sobre testos i regals sexuals a la tele.
  • "He vist companys passar per l'aro de coses que jo no passo".
  • "Últimament estic aprenent a ser més rígid amb els meus límits".
  • "Soc educat i no m'agrada que ningú se senti violentat, però m'estic permetent començar a ser una mica més ferm i dir que hi ha coses que no passo".
  • "Hi ha entrevistes on no tornaré més. Mitjans, periodistes i llocs on ja no torno".

D'on venim? Malgrat que no dona noms de periodistes, ni diu quins són els programes on no hi ha estat a gust, els darrers mesos hi ha hagut evidències d'entrevistes on Cuevas sentia que alguna cosa grinyolava. Li va passar fa poc a Col·lapse de TV3 amb Ricard Ustrell, quan durant la promoció de Smiley va haver de fer front a preguntes sobre la seva sexualitat de l'estil: "Has fet un trio amb dos nois?". Això, abans que li regalessin joguines eròtiques. O com quan va ser a La Resistencia de Movistar Plus+ amb David Broncano, i una noia del públic li deia com n'era de guapo, i ell va acabar saltant: "Espero ser bon actor, també".