La Jungla
Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament
Foto: Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament | Xarxes socials
Famosos

Filtren els vídeos de la boda de Marc Piqué: festa espectacular a Sant Andreu de Llavaneres

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament
Foto: Marc Piqué i Maria Valls, en el seu casament | Xarxes socials

Marc Piqué i Maria Valls ja són marit i muller. El germà petit de Gerard Piqué i la seva nòvia s'han casat aquest divendres a la tarda a la parròquia de Sant Vicenç de Montalt, i després han celebrat la festa a Sant Andreu de Llavaneres. En les últimes hores, alguns vídeos de celebració s'han filtrat públicament.

Què en sabem? El banquet de noces i la festa s'han fet a la casa dels pares de la núvia a Sant Andreu de Llavaneres, un casalot impressionant de més de 750 metres quadrats en una gran parcel·la de 4.300 metres quadrats amb jardí i piscina. 

En detall: Fins al lloc hi ha anat un equip del prestigiós xef Nandu Jubany, estrella Michelin, que ha elaborat el menú de noces. També hi havia un DJ per amenitzar la festa.

En imatges: Hores més tard que comencés la festa, alguns vídeos de la nit han sortit a la llum. Entre ells, el del ball dels nuvis, tirant confeti al ritme de Gimme! Gimme! Gimme! d'Abba. Ell, elegantíssim amb un vestit clàssic; i ella, espectacular amb un conjunt rosa amb estampat floral que ha acaparat tota l'atenció, abans de canviar al segon vestit de la nit.

A més, també hi ha imatges del banquet i els convidats, que no van deixar d'aplaudir quan ja eren a taula i els nuvis passaven ballant pel costat. Un sopar que va acabar amb un castell de focs preciós, coincidint que el casament s'ha fet el dia de la revetlla de Sant Joan.

Un altre apunt: Com no podia ser d'una altra manera, Gerard Piqué i Clara Chía han estat els altres grans protagonistes de la boda. La parella hi ha anat sense els fills d'ell, que són a Miami amb la Shakira; circumstància aprofitada per la família per fer la presentació oficial de la jove com el que tothom sap que és, la nòvia de l'exfutbolista.

Per acabar: Clara Chía ha triat per a l'ocasió un disseny de Victoria Beckham rib metal·litzat de color daurat i escot amb forma de V, valorat en uns 1.000 euros. Però ni el preu elevat ha estat prou pels crítics de les xarxes socials, que han abocat comentaris contra ella per una elecció que alguns han titllat de simple.