La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Gerard Piqué, trencador: comentadíssim 'look' a la boda del seu germà Marc

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Gerard Piqué ha centrat tota l'atenció a la boda del seu germà Marc. Amb permís de la núvia, Maria Valls, radiant amb un vestit d'estampat floral, divendres també era el dia de l'exfutbolista perquè es feia la presentació oficial de Clara Chía.

Què en sabem? Molt elegant, amb un vestit clàssic d'home de dues peces, a conjunt l'americana i els pantalons de color blau marí, una corbata una tonalitat més suau i una camisa blanca. A la butxaca davantera de l'americana, un mocador blanc. De vint-i-un botons. Així ha estat el comentadíssim look de Gerard Piqué pel casament del seu germà:

En detall: Els comentaris d'elogi a Gerard Piqué a les xarxes socials contrasten amb el que ha trobat Clara Chía, pel vestit que ha escollit per un dia tan assenyalat. Un disseny de Victoria Beckham rib metal·litzat de color daurat i escot amb forma de V, valorat en 1.000 euros. Però ni el preu tan car no ha estat prou pels més crítics, que han titllat el conjunt de simple.

Un altre apunt: En les últimes hores s'han filtrat alguns vídeos de la festa, que es va fer a casa dels pares de la núvia a Sant Andreu de Llavaneres, un casalot impressionant de més de 750 metres quadrats en una gran parcel·la de 4.300 metres quadrats amb jardí i piscina. Fins al lloc hi va anar un equip del prestigiós xef Nandu Jubany, estrella Michelin, que elaborava el menú de noces. També hi havia un DJ per amenitzar la festa.