La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Risto torna amb la seva exnòvia de 27 anys, però ella li posa dues condicions

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Va ser fa uns dies quan es va fer públic que Risto Mejide i Natalia Almarcha, després d'uns mesos junts, havien posat punt final a la seva relació.

Què sabem? Fa uns dies Laura Fa va dir que Risto Mejide i Natalia Almarcha es donarien una segona oportunitat i ha acabat passant. El presentador de televisió i escriptor està de nou enamorat de la que va ser la seva exparella, Natalia Almarcha, la jove de València de 27 anys que treballa com a farmacèutica i també és aficionada als tatuatges.

Què sabem? Una de les últimes informacions que es va saber de la parella és el lleig que Risto Mejide li va fer a Natalia Almarcha durant una escapada que van fer a Roma. El presentador, en el vol de tornada, va optar per volar en primera classe mentre que la jove de 27 anys, amb menys diners que ell, va haver de volar amb classe turista. I precisament els diners és una de les dues condicions que li ha posat Natalia Almarcha a Risto Mejide per donar-se una segona oportunitat. La jove no vol haver-se d'atabalar per portar un elevat ritme de vida com Risto Mejide que té molts diners. Per aquest motiu, diuen, li ha demanat que si vol estar amb ella baixi el ritme perquè no pot gastar tant.

A més: La segona condició que Natalia Almarcha hauria posat al presentador té a veure amb les amigues de Risto a les xarxes socials. En el seu moment es va dir que Risto hauria pogut tontejar amb una participant del programa La isla de las tentaciones, de Telecinco, que es diu Mayka Rivera. Per aquesta raó Natalia li ha dit al català que si vol estar amb ella ha de deixar les seves amigues a les xarxes socials. Dit d'una altra manera, que Risto Mejide se centri en ella. Si no ho fa i continua parlant amb altres noies per Instagram, com ha fet durant molt temps, Natalia Almarcha té molt clar que trenca la seva relació amb Mejide.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

Per acabar: La relació de Risto Mejide amb Natalia Almarcha ha generat molt interès des del dia que es va conèixer. Una relació que ha estat molt criticada especialment per la diferència d'edat entre un i l'altre. També per la diferència econòmica i de poder. Sortirà bé aquesta segona oportunitat? O ho acabaran deixant de nou?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram