La Jungla
Shakira a la seva nova cançó, 'Copa vacía'
Foto: Shakira a la seva nova cançó, 'Copa vacía' | YouTube
Famosos

Shakira, sense frens: destapa intimitats de Gerard Piqué a la seva nova cançó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira a la seva nova cançó, 'Copa vacía'
Foto: Shakira a la seva nova cançó, 'Copa vacía' | YouTube

Un addicte al treball que ni tan sols té ganes de mantenir relacions sexuals amb la seva dona. És el missatge de Copa vacía, l'última cançó de Shakira, en col·laboració amb Manuel Turizo, que ha vist la llum aquest divendres. Un nou tema que s'afegeix a la llarga llista que la colombiana ha publicat ja contra Gerard Piqué des de la seva ruptura ara fa un any.

Què en sabem? Des que es va separar de Piqué, Shakira s'ha dedicat a donar la seva versió de la ruptura amb cada nova cançó que ha tret. Segons aquesta última, la cantant estava farta que l'exfutbolista estigués més pendent de la feina que d'ella; i deixa entreveure que, malgrat que li havia demanat atenció més d'una vegada, ell estava totalment bolcat en els negocis i la tenia oblidada.

Què diu la lletra?

  • "Ya no sé qué más hacer para obtener más de ti".
  • "Por qué no quieres cuando yo quiero, estás más frío que el mes de enero".
  • "Pido calor y no das más que hielo".
  • "Siempre estás ocupando con tanto negocio, te haría bien, mi amor, un poquito de ocio".
  • "Relájate aquí en el sofá y dame tu atención. Suelta el teléfono, usa tus manos conmigo".
  • "Sé que estás bueno pero mucho más buena estoy yo".
  • "Hace rato tengo sed de ti, yo no sé por qué quedo con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía".

A més, tot just abans de publicar Copa vacía, Shakira oferia a principis d'aquesta setmana una controvertida entrevista per l'edició espanyola de la revista People, on confessava que va descobrir la infidelitat de Piqué quan el seu pare era a l'hospital. "Vaig saber per la premsa que havia estat traïda mentre el meu pare era a l'UCI", assegura.

Per acabar: Shakira apareix, al seu nou videoclip, caracteritzada com una sirena en un abocador amb rates. En les primeres nou hores des de la seva publicació, el vídeo ha rebut més de 3,2 milions de reproduccionsa YouTube. El rodatge es va fer el passat mes de març a Terrassa, a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya.