La Jungla
Jorge Javier Vázquez escriu al jardí
Foto: Jorge Javier Vázquez escriu al jardí | Instagram
Famosos

El refugi de Jorge Javier en el seu moment més delicat: totes les fotos de casa seva

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez escriu al jardí
Foto: Jorge Javier Vázquez escriu al jardí | Instagram

Jorge Javier Vázquez travessa un moment delicat, de baixa des del 17 de maig i allunyat de la televisió. De fet, ni tan sols va poder ser a Telecinco el dia de l'adeu a Sálvame. Refugiat a la casa on viu a la urbanització madrilenya de La Florida, el presentador intenta refer-se del seu darrer daltabaix mèdic.

Què en sabem? Jorge Javier té dues propietats a l'exclusiva urbanització de La Florida, una de les quals la va posar a la venda el 2018 per 3,9 milions d'euros, tot i que després va retirar l'anunci. La mansió del presentador fa 700 metres quadrats i es troba en una gran parcel·la de 2.000 metres quadrats.

En detall: L'espectacular casalot de Jorge Javier té quatre habitacions, cinc lavabos, una cuina impressionant i una gran sala d'estar amb finestrals que donen al jardí. També té piscina i gimnàs. Entre les fotos compartides per Idealista s'hi pot veure:

  • El menjador open plan té tres sofàs i dues butaques al voltant d'una taula ubicada sobre una catifa de zebra. És molt lluminós, pels grans finestrals amb accés directe al jardí.
  • En un altre extrem de la sala hi ha ubicat el despatx, amb una porta corredissa que dona a l'exterior.
  • La cuina té una gran illa central amb acabats de fusta. També té sortida al jardí, amb una altra porta corredissa que omple l'estança de llum.
  • El domicili de Jorge Javier té una sala de descans amb un lavabo, tot d'inspiració àrab. Els mosaics o els arcs d'estil mudèjar en són només dos exemples.
  • A l'exterior, el jardí amb un gran porxo amb taules, sofàs i gandules i una piscina a l'aire lliure.

Un altre apunt: Aquest dimecres, la revista Lecturas duia en portada una foto de Jorge Javier sortint de l'hospital. La mateixa publicació apunta que el presentador viu un moment especialment delicat, fins al punt que no va ser capaç de veure l'últim programa de Sálvame ni l'homenatge que els companys li van fer aquell dia.

D'on venim? El passat 3 de juny, Jorge Javier confessava públicament el seu mal moment i la decisió d'apartar-se de la televisió. "En aquests instants, tornar és l'últim en què penso", expressava aleshores. És per això que el presentador encara no té data de tornada.