La Jungla
Pep Guardiola i els seus tres fills, a Egipte
Foto: Pep Guardiola i els seus tres fills, a Egipte | Instagram
Famosos

Pep Guardiola, de vacances a Egipte amb la família: fotos amb els tres fills i la seva dona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Pep Guardiola i els seus tres fills, a Egipte
Foto: Pep Guardiola i els seus tres fills, a Egipte | Instagram

Pep Guardiola ja ha començat les vacances, després d'una temporada carregada d'èxits amb el Manchester City amb un nou triplet. La família al complet va ser fa pocs dies a Barcelona, i ara han marxat junts de viatge a Egipte.

Què en sabem? Pep Guardiola, amb la seva dona Cristina Serra i els tres fills, Maria, Màrius i Valentina, s'han deixat veure en els últimes dies en alguns dels indrets més turístics del país dels faraons. Les fotografies i els vídeos han estat compartits a les xarxes socials per part d'un compte fan de la família.

En detall: Els quatre junts, acompanyats en tot moment d'un guia que els explica la història de cada lloc que visiten, els Guardiola Serra estan coneixent les principals atraccions d'Egipte molt morenos i amb roba lleugera per fer passar la calor. Aquí les imatges de les seves vacances a l'altra riba del Mediterrani:

A més, del seu viatge coneixem que van aterrar dijous a l'aeroport internacional del Caire, on van ser rebuts amb flors i alguns souvenirs per part d'un grup de responsables de promoció turística. Sobre els seus plans al país, se sap que ja han visitat les piràmides de Giza i la seva icònica esfinx, han viatjat en globus aerostàtic i han navegat pel riu Nil, des de Luxor fins a Aswan. Allà visitaran el temple d'Abu Simbel per posar punt final a una visita que s'haurà allargat durant tota una setmana.

Categoria: La Jungla