La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rosalía podria fer front a una greu multa pel que ha fet en un dels seus viatges

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Rosalía Vila, de Sant Esteve Sesrovires, es troba immersa en la seva gira de festivals, on no para de viatjar d'un lloc a un altre.

Què sabem? Fa poques setmanes Rosalía estava a Barcelona, actuant en el festival Primavera Sound. Després va anar a Madrid, per actuar en el mateix festival. Fa pocs dies va visitar Atenes, la capital de Grècia, on també va actuar. Al seu pas per Grècia, Rosalía, en companyia de la seva germana, també va aprofitar per fer una mica de turisme.

Context: El passat 20 de juny Rosalía va actuar a Atenes, en un festival de música que es diu Release. Aprofitant el seu pas per Atenes, la catalana també va fer una mica de turisme i va visitar alguns dels temples més importants. Entre altres Rosalía, en companyia de la seva germana, va visitar l'Acròpolis. La visita de la cantant al temple va ser notícia perquè Rosalía, com una bona motomami, va lluir un vestit vermell de festa, amb escot irregular i per sobre dels genolls, unes ulleres de sol molt grosses i uns afilats tacons d'agulla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Què ha passat? L'historiador d'art Miguel Ángel Cajigal Vera, de la Corunya, a través del seu compte de Twitter, ha dit que Rosalía podria ser greument multada. Una sanció per visitar l'Acròpolis d'Atenes amb tacons d'agulla. I és que segons l'historiador, el que va fer la cantant està radicalment prohibit. El motiu és que el calçat escollit per la cantant el que fa és danyar el paviment. "Les sabates de taló deterioren les restes dels jaciments grecs i tampoc es poden fer fotografies del Partenó amb motius publicitaris", assegura l'expert en història de l'art. Adjuntem la seva piulada:

Per acabar: Un missatge a les xarxes socials que ha tingut una gran repercussió. L'historiador d'art assegura que no ho ha fet perquè estigui en contra de la cantant, o perquè no li agradi Rosalía, sinó perquè "per visitar determinats llocs de valor s'han de seguir unes normes". La cantant Rosalía, que acaba de treure una nova cançó, no ha dit res, de moment, sobre la possible multa. Dir també que Miguel Ángel Cajigal Vera ha acabat dient en el seu compte de Twitter que no creu que les autoritats gregues acabin prenent mesures contra la catalana. I és que com Rosalía, també hi ha altres persones que incompleixen les normes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía