La Jungla
Rosalía, al videoclip de 'Tuya'
Foto: Rosalía, al videoclip de 'Tuya' | YouTube
Famosos

Així sona 'Tuya', el nou èxit mundial de Rosalía sobre la seva relació amb una altra dona

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Rosalía, al videoclip de 'Tuya'
Foto: Rosalía, al videoclip de 'Tuya' | YouTube

Rosalía ho ha tornat a fer. La cantant de Sant Esteve Sesrovires acumula èxit rere èxit, i aquest divendres a la nit ha publicat la seva nova cançó Tuya que en qüestió d'hores supera el mig milió de reproduccions a YouTube.

Què en sabem? Tuya és el nou tema de Rosalía que narra la nit de passió que la catalana hauria passat amb una altra dona. Una història que segons els seus fans té nom i cognom: Hunter Schafer. En les últimes hores, les xarxes socials han recuperat els rumors de parella que hi va haver entre elles ja fa anys, i alguns dels seus seguidors asseguren que haurien estat més que amigues.

En detall: El vídeoclip s'ha gravat a Tòquio, una de les ciutats preferides de la cantant, on viatja sovint per feina i de visita. Hi apareixen indrets tan emblemàtics com l'encreuament de Shibuya o la Torre de Tòquio. Al matí, el curt de YouTube ja tenia més de 540.000 reproduccions arreu del món.

Què diu la lletra? Amb versos tan explícits com "Solo esta noche soy tuya, solo esta noche eres mía. Tú me quieres ver desnuda, yo a ti debajo de mi obligo, yeah", que han fet disparar les especulacions sobre el romanç entre Rosalía i l'actriu nord-americana, així sona el nou tema de l'artista:

Categoria: La Jungla