La Jungla
Laura Rosel a 'El matí de Catalunya Ràdio'
Foto: Laura Rosel a 'El matí de Catalunya Ràdio' | Catalunya Ràdio
Famosos

Laura Rosel trenca el silenci a Catalunya Ràdio: "M'han tret la cadira"

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 27 de juny de 2023. 09:39
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Rosel a 'El matí de Catalunya Ràdio'
Foto: Laura Rosel a 'El matí de Catalunya Ràdio' | Catalunya Ràdio

Laura Rosel ha estat apartada d'El matí de Catalunya Ràdio després de tres temporades. A partir del setembre ja no presentarà el programa, i Ricard Ustrell té l'encàrrec de substituir-la. Un moviment que la direcció defensa per "ser més competitius", i que aquest dimarts ha rebut la resposta amarga de l'encara presentadora.

Què en sabem? Passaven tres minuts de les sis del matí, quan Laura Rosel ha agafat les regnes de la ràdio per començar el seu programa. Aquest cop, amb la notícia que li faran plegar el proper més de juliol. Durant el canvi de guàrdia amb els periodistes Joan Trias i Àlex Bosch, la presentadora ha parlat del moviment de cadires a El matí de Catalunya Ràdio, i ha deixat entreveure el seu malestar.

Què diu Laura Rosel? Amb una sola frase, breu però força clara, que ha rebut un "ui" dels seus companys, Rosel ha dit això:

  • "M'han canviat la cadira. Bé, més aviat me l'han tret".

D'on venim? Aquest dilluns, Catalunya Ràdio ha anunciat un canvi de presentador al seu matinal de cara a la temporada que ve. La direcció treu Laura Rosel, al capdavant del format des de 2020, i posa Ricard Ustrell. Des de l'emissora asseguren que la decisió "respon a la voluntat de renovar la graella i donar un nou impuls a l'oferta de continguts per fer-la més competitiva". En definitiva, per pujar l'audiència.

En xifres: En els últims mesos, El món a RAC1 de Jordi Basté ha ampliat distàncies amb El matí de Catalunya Ràdio, amb Laura Rosel al capdavant. El primer EGM de 2023, publicat el passat mes d'abril, evidenciava aquesta situació: mentre Basté continua creixent i s'enfila als 647.000 oients de mitjana cada matí (en tenia 636.000 al desembre), Rosel perd pistonada i cau als 394.000 oients diaris (va tancar 2022 amb 409.000).

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Ràdio TV3