La Jungla
Laura Rosel i Ricard Ustrell en dues imatges d'arxiu
Foto: Laura Rosel i Ricard Ustrell en dues imatges d'arxiu | Catalunya Ràdio | TV3
Famosos

Laura Rosel, apartada de 'El matí de Catalunya Ràdio': Ricard Ustrell serà el nou presentador

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 26 de juny de 2023. 13:22
Temps de lectura: 1 minut
Laura Rosel i Ricard Ustrell en dues imatges d'arxiu
Foto: Laura Rosel i Ricard Ustrell en dues imatges d'arxiu | Catalunya Ràdio | TV3

Laura Rosel no presentarà El matí de Catalunya Ràdio a partir de la temporada que ve. Després de tres temporades, la CCMA ha decidit rellevar-la i que Ricard Ustrell sigui l'encarregat de substituir-la.

Què en sabem? Segons ha avançat Nació Digital aquest dilluns, la decisió ha estat presa per recuperar incidència i l'audiència perduda a la franja matinal. Un moviment, de la direcció de Jordi Borda, que busca "ser més competitius".

En detall: Laura Rosel ha estat comunicada aquest dilluns al matí sobre la decisió, així com al consell de govern de la CCMA.

D'on venim? En els últims mesos, El món a RAC1 de Jordi Basté ha ampliat distàncies amb El matí de Catalunya Ràdio, amb Laura Rosel al capdavant. El primer EGM de 2023, publicat el passat mes d'abril, evidenciava aquesta situació: mentre Basté continua creixent i s'enfila als 647.000 oients de mitjana cada matí (en tenia 636.000 al desembre), Rosel perd pistonada i cau als 394.000 oients diaris (va tancar 2022 amb 409.000).

A més, Laura Rosel ha estat presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio durant les tres últimes temporades, des que va marxar Mònica Terribas el setembre de 2020.

Un altre apunt: Ricard Ustrell agafa les regnes del programa i torna a Catalunya Ràdio, d'on va marxar el 2018. El sabadellenc va presentar El suplement durant quatre anys des del 2014, i ho va deixar en la seva etapa com a presentador del FAQS de TV3. Actualment presenta Col·lapse cada dissabte a la nit.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio Famosos TV3