La Jungla
Plató de 'Supervivientes 2019'
Foto: Plató de 'Supervivientes 2019' | Mediaset
Televisió

Notícia bomba: Telecinco dona un nou programa nocturn a una famosíssima presentadora catalana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Plató de 'Supervivientes 2019'
Foto: Plató de 'Supervivientes 2019' | Mediaset

Mediaset continua treballant en el gir editorial i estructural, principalment, a la seva cadena estrella, Telecinco. El grup audiovisual estaria treballant en un nou format per revolucionar la franja del late night entre setmana.

D'on venim: Telecinco es troba en un moment de canvis, ja que Mediaset té intencions d'aconseguir millors audiències.

En detall: Seguint aquesta línia, una altra de les intencions de Telecinco és recuperar un format per a la franja del late night, que des de fa uns anys havia quedat reduïda a les reposicions de programes.

  • D'aquesta manera, la cadena pretén recuperar un programa per a les nits d'entre setmana, com ja va fer amb Crónicas Marcianas. De fet, seria la productora del mític programa la que s'encarregarà portar-ho a terme, Gestmusic.
  • L'estrena del programa estaria previst per a finals d'agost, avançant-se al començament de la nova temporada.
  • Diverses fonts han confirmat a 'Confidencial Digital' que la proposta, encara sense ser acceptada, tindria com a mestra de cerimònies a la presentadora catalana Lorena Castell (guanyadora de MasterChef Celebrity, excol·laboradora de Zapeando i presentadora d'un nou programa a TVE aquest estiu).

En profunditat: En el cas de rebre llum verda, el format comptaria, segons el mitjà digital, amb un monòleg inicial, seccions amb tertulians i una gran entrevista.

  • A més, un dels possibles noms que podria rebre el format és 'Aquí no hay quien duerma', ja enregistrat.
Categoria: La Jungla