La Jungla
Lorena Castell, presentadora de 'Vamos a llevarnos bien'
Foto: Lorena Castell, presentadora de 'Vamos a llevarnos bien' | RTVE
Televisió

Lorena Castell abandona 'Zapeando' i presenta nou programa: les primeres imatges

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lorena Castell, presentadora de 'Vamos a llevarnos bien'
Foto: Lorena Castell, presentadora de 'Vamos a llevarnos bien' | RTVE

Després de nou anys a Zapeando, el programa d’humor de La Sexta, Lorena Castell ha anunciat a les seves xarxes socials que abandona el programa. I durant una entrevista al programa Late Xou que presenta Marc Giró a RTVE, s’han emès les primeres imatges del nou programa que presentarà Castell a La 1, després de guanyar MasterChef Celebrity.

D’on venim: A començaments d’any, Vamos a llevarnos bien es va estrenar amb Ana Morgade com a conductora de l’espai. Tot i comptar amb la recent guanyadora del Benidorm Fest, Blanca Paloma, l’estrena va ser un fracàs (4,8% de quota de pantalla i 486.000 espectadors) i es va cancel·lar després d’emetre el primer programa.

Al detall: La 1 prepara la tornada de Vamos a llevarnos bien amb l’etapa estiuenca del format, presentat en aquesta ocasió per Lorena Castell.

  • El programa s’emetrà a l’estiu d’aquest mateix any. Es tracta d’un show amb molta música, espectacle i humor.
  • El format tractarà d’una competició entre dues parelles de famosos que s’enfrontaran a diverses proves per decidir quina és la més divertida: proves musicals, jocs d’habilitat, reptes virals, sexe, etc.

Què sabem: 

  • Vamos a llevarnos bien comptarà amb diversos col·laboradors: Aníbal Gómez; Marina Rivers; Alex O’Dogherty, que liderarà una banda musical en directe a plató; i Ares Teixidó, presentadora d’Ares Revolution a 8tv.
  • Després del combat entre els famosos, un cop superats tots els assalts i els quatre convidats hagin respost un qüestionari “molt personal”, el públic a plató decidirà quina parella guanyarà.
  • A l’avanç, es pot veure un ring com a escenari principal del plató, però amb un disseny molt més colorit i estiuenc.

Qui és qui: Entre els famosos convidats, quatre convidats per nit, ja coneixem algunes de les cares conegudes.

  • Alguns dels participants famosos són: Yolanda Ramos, Palomo Spain, María del Monte, Edu Soto, Leo Harlem, Manu Baqueiro, Carlos Baute, Norma Duval, Carolina Iglesias, Manuel Díaz, Laura Sánchez, entre altres.