La Jungla
Blanca Paloma i Ruth Lorenzo
Foto: Blanca Paloma i Ruth Lorenzo | RTVE
Televisió

Eurovisió 2023: Blanca Paloma revoluciona 'Eaea' amb una nova versió i el paper de Ruth Lorenzo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Blanca Paloma i Ruth Lorenzo
Foto: Blanca Paloma i Ruth Lorenzo | RTVE

A poc més d’un mes i en plena actualitat, Eurovisió ja escalfa motors amb constants novetats. Per una banda, la visita de Blanca Paloma a la seva segona PreParty, a Israel, abans de la celebració del festival ha revolucionat les xarxes socials amb una nova versió de l’’Eaea’. D’altra, s’ha fet públic el paper que Ruth Lorenzo tindrà a la final d’aquesta edició del festival.

Al detall: En un moment on s’estan celebrant les PreParty arreu del món, els representants dels diversos països participants tenen l’oportunitat de guanyar-se el públic allà on van.

  • En el cas de Blanca Paloma, després de la PreParty de Barcelona, ha visitat Israel, on ha ensenyat a cantar l’’Eaea’ a alguns dels seus contrincants en el festival.
  • Si la cantant va destacar a la catifa verda de la Israel Calling amb un espectacular vestit blanc amb una capa curta de plomes, dalt l’escenari ha deixat amb la boca oberta a tots els presents mentre estrenava, en directe, una nova versió de la cançó que enviarà a Eurovisió.
  • La representant espanyola ha iniciat l’’Eaea’ amb un enigmàtic inici i una actuació amb molt nivell vocal i gestual.

En profunditat: Després de la seva actuació a l’Israel Calling, les quotes de les cases d’apostes, que la situen en cinquena posició com a preferida des de fa molt, han baixat molt. D’aquesta manera, Blanca Paloma se situa com una de les preferides d’aquesta edició d’Eurovisió.

A més: Després de cinc edicions amb Nieves Álvarez donant els punts d’Espanya a Eurovisió com a portaveu del jurat espanyol, en aquesta ocasió serà Ruth Lorenzo l’encarregada de fer-ho a Liverpool 2023 el pròxim 13 de maig, tal com ha avançat ‘El Plural’.

  • D’aquesta manera, Ruth Lorenzo torna a Eurovisió, encara que no com a candidata, després de representar Espanya a Eurovisió l’any 2014.