La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira carrega contra Gerard Piqué en una duríssima entrevista: "Vaig pensar que no sobreviuria"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira ha concedit una entrevista a la revista People on parla dels seus fills, Milan i Sasha, dels seus pares i també de Gerard Piqué, que va ser la seva parella i ara ha refet la seva vida amb la jove de Barcelona, Clara Chía.

Què sabem? Shakira, després de llançar al mercat la seva última cançó amb Manuel Turizo, ha concedit una entrevista per l'edició espanyola de la revista People. La cantant no s'ha mossegat la llengua per parlar del dur moment que va viure amb la seva separació amb Gerard Piqué. Una separació que es va conèixer a principis de juny del 2022, després de 12 anys junts i dos fills en comú.

Què ha dit? Parlant de Gerard Piqué, la seva separació i la relació que Piqué va començar amb Clara Chía, amb qui surt actualment, Shakira ha dit: "Estava vivint un profund moment de tristesa. Se'm va ajuntar tot, la separació amb la delicada situació de salut del meu pare. Vaig saber per la premsa que havia estat traïda mentre el meu pare estava a l'UCI", confessa la cantant. Unes impactants paraules que remata dient: "Vaig pensar que no sobreviuria".

A més: En l'entrevista Shakira també parla dels seus dos fills, Milan i Sasha, a qui està molt unida i ha començat una nova vida a Miami, després de separar-se de Gerard Piqué. "Ho son tot. Em donen molta força per continuar endavant", confessa. "Quan estan amb el seu pare intento treballar o fer coses divertides, però quan estan amb mi estic exclusivament amb ells per poder-los oferir una estructura que els doni estabilitat". Shakira, parlant de la separació que ha viscut amb Piqué, també diu: "Els meus fills superaran tot el que han viscut i el dolor que injustament han hagut de viure. El que vull és que siguin plenament feliços i que algun dia puguin gaudir de la seva família. La família que nosaltres no els hi hem pogut oferir".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: La cantant de Barranquilla, que confessa estar molt unida als seus pares, en especial al seu pare, de qui diu que és el seu millor amic, també parla de tots els estats d'ànim que ha viscut des de la seva separació amb Gerard Piqué. "He passat per la negació, la ràbia, el dolor, l'acceptació, el dol, l'esperança, la decepció, l'esperança una altra vegada i la il·lusió". I és que en els últims mesos s'ha relacionat a Shakira amb homes com Tom Cruise, Lewis Hamilton o Jimmy Butler. Unes relacions, no confirmades, que donen a entendre que la cantant estaria de nou oberta a l'amor. "He viscut tantes emocions i sentiments que semblava que no poguessin coexistir dins meu", acaba dient.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira