La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Última hora del delicat estat de salut del pare de Shakira: molt prim i no camina

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

A la mala situació que la cantant viu amb el seu ex Gerard Piqué, se suma la preocupació que té pel seu pare, William Mebarak, que a principis d'aquest mes de setembre farà 92 anys.

Què sabem? Els pares de Shakira, William i Nidia, des de fa unes setmanes, igual que la seva filla, han canviat d'aires i estan vivint a Miami, en els Estats Units. Una nova vida, lluny de Barcelona, que permet als pares de la cantant estar més tranquils i a prop de la seva nombrosa família.

Què ha passat? En els darrers dies, segons informa el portal Vanitatis, el pare de Shakira ha rebut una grata sorpresa. I és que s'ha celebrat a Miami una gran reunió amb els seus fills. William abans d'estar amb Nidia va mantenir una relació amb Lucía Otero, amb qui va tenir nou fills. I precisament molts d'aquests fills, amb les seves respectives parelles i fills, han visitat a William per donar-li una gran sorpresa.

En profunditat: El mencionat portal també parla de la salut del pare de Shakira, que en els últims mesos ha anat a pitjor. Tot va començar l'octubre del 2022 i des de llavors no ha millorat. Tant és així que Shakira va haver de posposar la seva marxa de Barcelona a Miami a l'espera que hi hagués una millora en l'estat de salut del seu pare. Actualment, l'escriptor William Mebarak té un aspecte físic molt prim i no camina. Es passa el dia assegut en una cadira, tot i que no perd les ganes de viure ni tampoc el seu somriure.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

A més: A causa del seu estat de salut, el pare de Shakira disposa de dues persones que el cuiden diàriament i no el deixen sol ni un minut. També disposa de dos fisioterapeutes i d'un nutricionista que li prepara els menús cada dia perquè mengi el millor i més equilibrat possible.

Per acabar: Recentment, Gerard Piqué ha viatjat fins a Miami per veure els seus fills, Milan i Sasha. Una visita que ha durat cinc dies perquè a finals de març Piqué va estar amb els seus fills més dies dels que li tocaven. S'espera que de cara als mesos vinents Piqué estigui amb els seus fills els deu dies al mes que li toquen per conveni. També li corresponen, durant les vacances d'estiu, passar el 70% dels dies amb ells. De manera que està previst que els fills, en les pròximes setmanes, tornin a Barcelona per passar una temporada.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira