La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

L'enigmàtic missatge d'Alejandro Sanz que tothom pensa que va dirigit a Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Des de fa uns dies es comenta i rumoreja que Alejandro Sanz i Shakira podrien estar enamorats i començar una relació.

Què sabem? Alejandro Sanz no passa pel seu millor moment. Tot i que està de gira amb els seus concerts, el cert és que no està de bon humor. Sanz ha patit una estafa d'un amic seu, amb la qual ha perdut molts diners. També ho ha deixat amb la seva parella, Rachel Valdés. Per si tot això no fos suficient ha posat a la venda la seva mansió de Madrid per tres milions d'euros.

Què ha passat? Des que se sap que Alejandro Sanz no està bé, el cantant, a través de Twitter, no para de publicar tota mena de missatges. Uns missatges que a vegades són molt clars i directes, i d'altres que a vegades són confusos i porten a pensar diverses coses. I precisament això és el que ha passat amb un dels seus últims missatges. Una publicació que tothom pensa que, pel que diu Alejandro Sanz, està dirigit a Shakira, que acaba de publicar una nova cançó.

En profunditat: En el missatge que Alejandro Sanz ha publicat a Twitter escriu el següent: "Només tenim un misteri a resoldre: o ens trenquem com el vidre o ens fem durs com el ferro". Unes paraules amb les quals es podria estar referint a Shakira, plantejant-se si continuen com amics o van un pas més enllà i proven de tenir una relació d'amor. "La ment ens demana rendir-nos, però el cor vol continuar bategant", afegeix el cantant, per posar més llenya al foc. Un missatge que ha publicat durant les últimes hores i que, com no podia ser d'altra manera, ha generat tota mena de reaccions. El missatge:

Per acabar: Els rumors d'una possible relació entre Shakira i Alejandro Sanz no venen d'ara, si no de fa molt temps. Exactament anys, quan tots dos van treure al mercat la cançó La Tortura. Uns rumors de ser parella que en els últims dies s'han vist alimentats perquè s'ha sabut que Alejandro i Shakira haurien creat una empresa conjunta perquè tenen intenció de comprar una mansió a Miami, en els Estats Units, valorada en 20 milions.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira