La Jungla
Shakira, Milan i Sasha, en una imatge de les xarxes socials de la cantant
Foto: Shakira, Milan i Sasha, en una imatge de les xarxes socials de la cantant | Instagram
Famosos

Els plans de Shakira amb Milan i Sasha, lluny de Miami, durant la boda de Marc Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, Milan i Sasha, en una imatge de les xarxes socials de la cantant
Foto: Shakira, Milan i Sasha, en una imatge de les xarxes socials de la cantant | Instagram

Shakira no ha deixat que els seus fills fossin al casament del seu tiet, que es va casar divendres rodejat de tota la família menys ells. Milan i Sasha havien tornat dilluns a Miami, malgrat que Gerard Piqué havia intentat negociar perquè es quedessin a Barcelona per la boda; i mentre els Piqué Bernabeu eren a Sant Andreu de Llavaneres de celebració, la cantant va decidir endur-se els nens de vacances.

Què en sabem? Dimecres 21 de juny, dos dies abans del casament, Shakira va fer les maletes i se'n va anar de viatge amb Milan i Sasha i el seu germà Tonino a Costa Rica. Segons el canal de televisió Teletica, la colombiana i els nens són a la zona de Santa Teresa de Cóbano, gaudint de les seves platges espectaculars.

En detall: Els últims dies, comptes de Twitter i TikTok han compartit les primeres imatges de Shakira, Milan i Sasha a Costa Rica.

@mally2424 #shakirafans #guerrera #lamejor ♬ original sound - mar2323

D'on venim? Malgrat que Shakira sabia ja feia temps que el casament d'en Marc Piqué era el 23 de juny, no va permetre que els fills es quedessin una setmana més a Barcelona per acompanyar-lo en el seu dia més important. Més enllà del conveni regulador de les visites, que deixava clar que l'exfutbolista els havia de tornar a Miami dilluns 19 de juny, tots dos es podrien haver posat d'acord per allargar uns dies l'estada de Milan i Sasha a Barcelona. Però hauria estat ella qui s'hi va negar.

Per què? Segons El programa de Ana Rosa, l'artista va adduir la clàusula de l'acord que diu que "l'actual parella [de pare] no pot compartir espai amb els menors, fins que no ho hagin consensuat, i per permetre'ls un temps d'adaptació".