La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La dona d'un crack del Barça enamorada de Catalunya i les seves tradicions

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La dona d'un jugador del Barça s'ha confessat ser una enamorada de Catalunya i de les seves tradicions.

Què sabem? La nit del divendres 23 de juny es va celebrar a tota Catalunya la revetlla de Sant Joan. Els carrers de totes les ciutats i pobles es van omplir de gent per celebrar la festivitat i també donar la benvinguda a l'estiu. Una festa que ha encantat a la dona d'un crack del Barça.

Què ha passat? Ha estat la dona del jugador Robert Lewandowski, que es diu Anna, qui s'ha mostrat enamorada de Catalunya i de les seves tradicions. Concretament de la nit de Sant Joan. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram amb una publicació de la seva parella, on apareix a la platja de la Barceloneta celebrant una de les festes i nits més màgiques de l'any.

En profunditat: "Vaig rebre molts missatges de vosaltres dient com és de fantàstica aquesta celebració. Haig d'admetre que va ser una experiència increïble", comença dient Anna, a les seves xarxes, juntament amb una foto on apareix el jugador del Barça, de nit, amb l'hotel Wela de fons, i lluint uns pantalons curts, una camisa curta i unes vambes. "Marcaré aquesta data en el meu calendari per sempre. Realment recomano viure la festa de Sant Joan i que cadascú la vegi amb els seus propis ulls", afegeix. Parlem d'això:

Per acabar: Una publicació de la dona del jugador del Barça on també diu: "Va ser una cosa molt bonica veure a milers de persones rient, ballant en els carrers i a la platja". De fet, tanta gent hi havia a Barcelona celebrant la nit de Sant Joan que Anna assegura: "Ningú es va adonar de la presència del meu marit caminant pels carrers". Robert Lewandowski i la seva dona Anna, enamorats de Barcelona, de Catalunya i les seves tradicions.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Barça