Fanzone
Migcampista alemany
Foto: Migcampista alemany | Barça
Futbol Club Barcelona

El Barça fa oficial el fixatge del capità del Manchester City, Ilkay Gündogan

Temps de lectura: 1 minut
Migcampista alemany
Foto: Migcampista alemany | Barça

El Futbol Club Barcelona ha fet oficial el fixatge del migcampista i capità del Manchester City, Ikay Gündoğan. Arriba al club culer gratis, després d'acabar contracte amb l'equip de Josep Guardiola i signa contracte per dues temporades més una més d'opcional.

Per què és important? Gündoğan és un dels millors migcampistes del món i ha estat l'escollit per l'entrenador del Barça, Xavi Hernández, per substituir el gran buit que deixa Sergio Busquets.

En profunditat: Amb una clàusula de recessió de 400 milions d'euros, Gündoğan s'incorpora a les files de Xavi per bastir un centre del camp que s'ha vist sacsejat per la marxa de Busquets.

  • El futbolista alemany d'origen turc ha mostrat total disposició i facilitat per venir al Barça, rebutjant ofertes astronòmiques d'Aràbia Saudí i d'altres clubs amb molts més diners.

L'última temporada: Als seus 32 anys, Gündoğan és un futbolista experimentat i rigorós que aquesta darrera temporada ha marcat més d'una desena de gols. També ha guanyat el triplet (copa, lliga i Champions) i junt amb Rodri s'ha convertit en un dels millors migcampistes del món.

  • És polivalent i versàtil, pot jugar d'interior, migcamp pur i, fins i tot, més aprop de l'àrea. És per això que Xavi ha collat els seus agents perquè tanquin el seu fixatge per cobrir l'absència del gran Busquets.

 

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Barça