Fanzone
El jugador Ilkay Gundogan
Foto: El jugador Ilkay Gundogan | Mike Egerton / Europa Press
Fitxatges

Ilkay Gündogan, més a prop del Barça: el jugador passa revisió mèdica

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador Ilkay Gundogan
Foto: El jugador Ilkay Gundogan | Mike Egerton / Europa Press

Ilkay Gündogan és a un pas de fitxar pel Barça. El jugador turcoalemany ja hauria pres una decisió i entre totes les ofertes ha escollit el club blaugrana. El seu fitxatge podria fer-se oficial en qüestió d'hores.

Situació actual: El jugador firmaria amb el Barça per les pròximes dues temporades i una altra opcional.

  • El jugador, de 32 anys, està passant la revisió mèdica a Alemanya. Allà no hi ha cap metge del Barça, però els serveis mèdics blaugranes estan pendents de validar els informes.
  • Fins a Alemanya s'ha dirigit el director de futbol Mateu Alemany per tancar l'operació, segons ha avançat Jijantes.

D'on venim? L'encara jugador del Manchester City tenia una oferta per renovar amb l'equip, però aquesta no hauria convençut al jugador que ha decidit jugar a Barcelona la pròxima temporada.

  • Com ja ha passat amb algun altre jugador, el paper de Xavi ha estat clau. L'entrenador del City, Pep Guardiola, apuntava l'altre dia que l'entrenador del Barça feia temps que trucava per telèfon al seu jugador per mirar d'animar-lo a canviar d'aires.

Què en sabem? Gundogan volia esperar uns dies per anunciar el seu futur, però encara existeixen diverses condicions i tot passa perquè pugui ser inscrit sense cap problema.

  • Una situació que recorda a la de Leo Messi, però en el cas de Gundogan se li ha assegurat que el contracte podria ser avalat per la directiva en el cas que no es generés suficient límit salarial per incorporar-lo.

En detall: Gündogan arriba a Barcelona després d'una molt bona temporada en la qual ha aixecat el triplet amb el City.

  • Ha demostrat que és un gran golejador, va marcar el doblet en la final de la FA Cup contra el United. Aquesta passada temporada ha marcat 11 gols i ha fet 7 assistències en els 47 partits que ha jugat.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol