La Jungla
Alba Carrillo, a 'El salón de té'
Foto: Alba Carrillo, a 'El salón de té' | Twitch
Televisió

Alba Carrillo desbarra d'Ana Rosa i Telecinco i rebenta el nou 'reality' de la cadena

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Alba Carrillo, a 'El salón de té'
Foto: Alba Carrillo, a 'El salón de té' | Twitch

Alba Carrillo, sense embuts. La model i excol·laboradora de Telecinco, expulsada de la cadena fa poques setmanes, ja havia advertit que parlaria "sense filtres ni mordasses". I així ho ha fet, aquest dijous, amb un directe molt contundent al seu canal de Twitch, El salón de té.

Què en sabem? Amb un paper a les mans, on tenia apuntat tot el que volia dir, Alba Carrillo ha disparat a tort i a dret durant dues hores. Ha denunciat els sous precaris dels treballadors de Mediaset, i ha assenyalat la censura del grup a l'hora de parlar d'alguns personatges públics. També ha carregat molt durament contra Ana Rosa Quintana.

En detall: Després que Mediaset decidís fulminar l'Alba Carrillo de Ya es mediodía el passat mes d'abril, la productora Unicorn, que presideix Ana Rosa, va assegurar que faria tot el possible per recuperar-la. Una versió que contrasta amb la de la model, que lamenta que la presentadora no va enviar-li ni un missatge quan van fer-la fora.

Què diu Alba Carrillo?

  • "En aquell canal em pagaven un donatiu, perquè no es pot dir que fossin diners que el que donaven".
  • "Per un donatiu em vexaven, m'humiliaven i em feien callar, quan jo tinc la meva pròpia opinió".
  • "No m'heu fet fora, sinó que no m'heu renovat. Ens veurem els tribunals, però la que no vol tornar ni morta soc jo".
  • "Per netejar una cadena, no n'hi ha prou amb vetar persones. Cal netejar des de dalt".
  • "Ana Rosa és una classista. Quan fas tant mal, deixes molts cadàvers".
  • "Les teves amiguetes han marxat corrents amb Sonsoles Ónega perquè pagaven més. Perquè vegis de quina gent et rodeges".
  • "Heu tractat com una merda els que hem estat fidels. No hem rebut cap missatge teu, senyora Ana Rosa".
  • "Després li donen la medalla a l'empresària de l'any. No pots comprar-te aquella bossa quan tens persones sense drets mínims".
  • "A mi em van apujar el sou 20 euros, i m'havien contractat feia cinc anys. Havia d'escollir entre això o tenir un parking. Aquesta és Ana Rosa".

A més, ha destapat noves polèmiques, com la final de GH VIP on va enfrontar-se a Adara Molinero. Aquella nit, Alba Carrillo va quedar segona, tot i que va conèixer la notícia abans i tot que tanquessin les votacions. "No havien tancat els telèfons, però després jo vaig posar cara com si no ho sabés abans que havia perdut. Ho teniu tot estudiat, no enganyeu més", assenyala.

Un altre apunt: Alba Carrillo ha aprofitat també per revelar uns dels secrets més ben guardats, fins ara, de Mediaset. Qui és el guanyador del nou reality de Telecinco, que presentarà Luján Argüelles i que encara no s'ha ni estrenat. Però l'excol·laboradora té un nom: Jorge Pérez. "Si no voleu que se sàpiga, pagueu en condicions a la gent que treballa allà perquè no ho xerrin", ha esclatat definitivament.

Categoria: La Jungla