La Jungla
Maria Guardiola, de viatge a Egipte
Foto: Maria Guardiola, de viatge a Egipte | Instagram
Famosos

Maria i Màrius Guardiola obren el seu àlbum de fotos a Egipte: increïbles vacances en família

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Maria Guardiola, de viatge a Egipte
Foto: Maria Guardiola, de viatge a Egipte | Instagram

Pep Guardiola i la seva família acaben de gaudir d'una setmana de vacances fent ruta per Egipte. Un viatge del qual s'havien filtrat algunes fotos de l'entrenador amb la dona i els fills. Aquest dijous, Maria i Màrius Guardiola, els dos grans, han obert l'àlbum familiar a Instagram.

Què en sabem? Les fotos les ha publicat aquest dijous Maria Guardiola al seu compte personal, i s'hi pot veure també el seu germà Màrius. Es tracta de dos blocs d'imatges fetes al principi del viatge, a les piràmides de Giza i l'esfinx. També n'hi ha de l'aeroport i dels globus aerostàtics que van agafar. Les podeu veure en aquestes galeries:

A més, a les fotos també s'hi veu una del seu creuer pel Nil. Hi apareix només la Maria, molt elegant amb un conjunt tot de color negre i els cabells recollits.

En detall: Maria Guardiola, influencer amb gairebé 700.000 seguidors a Instagram, es deixa fer fotos; i el seu germà Màrius, amb un perfil molt més discret a les xarxes socials, es mostra amb la càmera a les mans fent fotos a la resta. Amb 20 anys, el mitjà dels Guardiola ja fa les seves primeres passes com a empresari i és amo de dues empreses de holding i una agència de publicitat.

Per acabar: Pep Guardiola va volar al Caire, amb la seva dona Cristina Serra i els seus tres fills, Maria, Màrius i Valentina, el dijous 22 de juny. Els seus plans incloïen visitar les piràmides de Giza i la seva icònica esfinx i navegar pel riu Nil, des de Luxor fins a Aswan. Allà han visitat el temple d'Abu Simbel per posar punt final a una setmana de ruta pel país dels faraons.