La Jungla
Bosco i Adara, a la final de 'Supervivientes 2023'
Foto: Bosco i Adara, a la final de 'Supervivientes 2023' | Telecinco
Televisió

Bosco es converteix en guanyador de 'Supervivientes 2023' amb un inesperat final amb Adara

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Bosco i Adara, a la final de 'Supervivientes 2023'
Foto: Bosco i Adara, a la final de 'Supervivientes 2023' | Telecinco

Bosco Martínez-Bordiú es converteix en guanyador de Supervivientes 2023 i s'emporta els 200.000 euros de premi després de batre's en duel contra una de les preferides de l'edició, Adara Molinero.

D'on venim: A la final han arribat quatre finalistes candidats a guanyar l'edició 2023 del format. Adara, Asraf, Bosco i Jonan han estat els quatre concursants que han tingut l'oportunitat de fer-se amb la primera posició de l'actual reality estrella de Telecinco.

  • El primer a quedar-se fora dels candidats ha estat Asraf, que arribant ja nominat ha perdut en la votació contra Bosco.
  • La primera prova de la final ha nominat directament a Bosco, després de perdre contra Adara i Jonan, i la segona ha nominat a Jonan, que ha perdut a la prova de l'apnea contra Adara. I, després de tancar les votacions entre Jonan i Bosco, l'audiència ha decidit que Jonan hauria de quedar en tercera posició.
  • Finalment, el duel final entre Adara i Jonan ha convertit al concursant en guanyador, deixant en segon lloc a una de les concursants per excel·lència dels realities.

En detall: Després d'una nit plena de sorpreses i emocions pels concursants, ha arribat el moment més esperat de l'edició, quan Carlos Sobera ha comunicat el nom del guanyador de l'edició amb Laura Madrueño al costat, amb el xec dels 200.000 euros, ja que Alejandro Nieto, guanyador de l'anterior edició, no s'ha presentat.

  • Sobera ha agafat de la mà als dos finalistes definitius, Bosco i Adara, i ha comunicat que el guanyador era el nebot de Pocholo.
  • El concursant va iniciar el reality tirant-se en helicòpter fent una tombarella, el que va provocar una penalització per part de l'organització del format. I, tot i no haver entrat en conflictes i sense mullar-se en els debats, Bosco ha estat un dels concursants que més ha donat en supervivència.

A més: Un dels moments més destacats de la nit ha estat el petó que Bosco i Adara Molinero, a les portes de saber qui guanyaria el reality, s'han donat davant de tots els espectadors i espectadores.

  • Tot i haver-ho fet per la pressió de Sobera i el joc de saber que no deixaria indiferent a l'audiència, sí és cert que en les darreres setmanes hi ha hagut un apropament entre tots dos concursants, el que ha despertat rumors d'un possible inici d'història d'amor.