La Jungla
Adara es retroba amb la seva mare a 'Supervivientes'
Foto: Adara es retroba amb la seva mare a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Adara Molinero esclata a plorar en retrobar-se amb la seva mare: "Ets un exemple com a mare"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Adara es retroba amb la seva mare a 'Supervivientes'
Foto: Adara es retroba amb la seva mare a 'Supervivientes' | Telecinco

Adara Molinero, una de les grans protagonistes de Supervivientes 2023, ha rebut l’esperada visita familiar aquest diumenge. La concursant ha explotat de l’emoció al veure a la seva mare, que l’ha transmès molts ànims i li ha donat alguns consells.

D’on venim: Després de setmanes demanant veure a la seva mare, Adara ho ha aconseguit i el programa ha enviat a Elena a Hondures, fent la visita familiar que cada diumenge es viu a Conexión Honduras.

Al detall: La visita s’ha convertit en una barreja de sentiments per Adara, ja que a l’inici de la nit el programa l’ha fet creure que la seva mare no podia anar a Hondures per assumptes que ho impedien, amb un pergamí escrit per la seva mare.

  • Els ànims de la concursant han caigut completament, i han provocat que esclatés a plorar: “Necessito veure-la. Si té raons no passa res, ho entendré i ja està...”.
  • D’altra banda, Elena ha visitat a la resta de concursants mentrestant. I quan els companys d’Adara l’han vist, Alma Bollo ha corregut per abraçar-la. I amb Asraf ha protagonitzat un moment molt emotiu: “Una superabraçada d’Isa. No pot estar més orgullosa de tu. No saps la de vegades que he volgut traspassar la pantalla i abraçar-te”.
  • També, l’exconcursant ha dedicat unes boniques paraules a Jonan, a qui li ha aplaudit que estigui verbalitzant i defensant els valors que ell té en el concurs. I també l’ha agraït a Artùr el tracte amb la seva filla, després de l’apropament que ell i la seva filla estan vivint l’última setmana: “Gràcies per tractar així de bé a la meva nena”.

En profunditat: Minuts després, s’ha protagonitzat l’esperat retrobament entre Adara i la seva mare, que estava amagada en una caixa que la concursant havia d’aconseguir treure-la d’ella superant una prova.

  • En el moment de descobrir que era la seva mare qui s’amagava dins la caixa, Adara explotava de l’emoció: “Que fort! Necessito abraçar-te. Somio amb tu totes les nits”. A aquestes paraules, Elena li ha respost: “Somies amb mi perquè t’estic enviant la meva força cada nit mirant al cel. Vida meva, t’estimo molt”.
  • Un cop superada la prova, Elena ha pogut sortir de la caixa i abraçar a la seva filla: “Ho estàs fent molt bé. Ets una valent”.
  • La mare d’Adara li ha transmès un continu de missatges d’orgull i satisfacció: “Estic tan orgullosa de tu... t'estimo tant! Com t'has adaptat, amb aquesta alegria amb què et despertes, sempre fent bromes, sempre divertida. Estem tots tan orgullosos de tu...”.
  • També, Elena l’ha volgut agrair l’amor que rep sempre de la seva filla: “Ets molt bonica. Estic superorgullosa de tu i molt feliç de que siguis la meva nena, la meva filla. Gràcies per cuidar-me”.

A més: Adara ha preguntat a la seva mare pel seu fill, de qui pensa constantment des de l’inici del concurs. Aquest tema és un dels que més preocupa a la concursant, que l’altre dia l’enviava un missatge al seu petit: “Quan torni, no em separaré de tu. Estarem sempre junts”.

  • Elena l’ha tranquil·litzat amb un missatge que ha donat molta força a Adara: “Està fenomenal. Vull que et quedis molt tranquil·la amb aquest tema, està bé. S'ho està passant bé, al seu voltant hi té moltíssima gent que l'estima. Està tot com tu volies. Està superorgullós i al·lucinant amb tu. Se li il·lumina la cara quan et veu. L'estàs educant... De veritat, per mi ets un exemple com a mare”.