La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats per una fan
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats per una fan | TikTok
Famosos

Gerard Piqué i Clara Chía troben un grup de fans al carrer i passa això: fotos del moment

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats per una fan
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats per una fan | TikTok

Clara Chía ja és una estrella, té fans i li demanen fotos al carrer. Això és precisament el que li ha passat en les últimes hores quan era amb Gerard Piqué en una gelateria de Barcelona. Les imatges ja s'han fet virals a TikTok.

Què en sabem? Comprant gelats en una guingueta de la cadena empordanesa Dino, Piqué i Clara Chía s'han vist envoltats d'un grup de joves seguidors que gairebé no creien que tenien els seus ídols al davant. Aclaparada, ella sembla que marxa; mentre ell es queda per respondre els que li parlen. Les fotos fetes instants més tard demostren que la nòvia de l'exfutbolista va atendre els fans de bon grat.

En detall: Una usuària de TikTok ha publicat dos selfies amb la parella. El posat de Clara Chía, somrient mirant a càmera, contrasta amb el gest de Piqué, molt més seriós mentre la seva fan s'hi fa fotografies.

@carlagiraalt Como he introducido la cancion😂🤓🏃🏿‍♀️ #pique #clarachia #🌈 #parati ♬ sonido original - Carla Giralt

Un altre apunt: Piqué i Clara Chía passegen el seu amor per Barcelona, al mateix temps que Shakira sembla que no ha superat la ruptura. Divendres passat, la cantant colombiana publicava Copa vacía, una nova cançó carregada de dards contra el seu ex, a qui defineix com un addicte al treball que no volia mantenir sexe amb ella.

Per acabar: Mentre Shakira continua cantant contra ella, l'última gran aparició pública de Piqué i Clara Chía va ser divendres 23 de juny al casament de Marc Piqué a Sant Andreu de Llavaneres. Ell, molt elegant, amb un vestit clàssic d'home de dues peces, a conjunt l'americana i els pantalons de color blau marí, una corbata una tonalitat més suau i una camisa blanca; i ella, amb un disseny de Victoria Beckham rib metal·litzat de color daurat i escot amb forma de V per a l'ocasió.