La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

El fill petit d'Artur Mas es casa a Menorca amb la seva nòvia de tota la vida

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Aquest ha estat un cap de setmana de casaments. La cantant Edurne s'ha casat amb el porter del Manchester, David de Gea, en una cerimònia que ha tingut lloc a Menorca. I a Menorca també s'ha casat el fill petit d'Artur Mas. Ho ha fet amb la seva nòvia de tota la vida.

Què sabem? Artur Mas i la seva dona estan de celebració. I és que aquest cap de setmana el que va ser polític ha casat en el seu fill petit, que es diu com el seu pare, Artur, i que va nèixer l'any 1992. Un casament que ha tingut lloc a Menorca, concretament a la localitat de Fornells, situada en el nord de l'illa.

Què ha passat? Artur Mas i la seva dona Helena han viscut un cap de setmana molt especial. I és que el dissabte 1 de juliol es va casar el fill petit de qui va ser president de la Generalitat. Un casament molt íntim, tal com informa el portal Vanitatis. Per a l'ocasió el fill d'Artur Mas va lluir uns pantalons, americana i armilla, igual que el seu pare i els padrins. La núvia, nascuda a Lleida i que treballa en una consultoria com el fill d'Artur Mas, va optar per un vestit senzill, de color clar i estiuenc.

En profunditat: Un casament on no va faltar absolutament de res. Entre els convidats van anar Xavier Trias en companyia de la seva dona, Puri. També va anar al casament Jaume Giró, que va ser conseller d'economia i hisenda, acompanyat de la seva dona. A la celebració tampoc van faltar els germans del nuvi: Albert, que es va casar el setembre del 2022 amb la seva dona Arielle, i Patrícia, que té dues filles bessones i també es va casar a Menorca com el seu germà petit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artur Mas (@artur_mas)

Per acabar: El fill d'Artur Mas ha escollit casar-se amb la seva parella a Menorca perquè des de sempre és el lloc on ha estiuejat amb els seus pares i amics. Una illa amb la qual té un fort lligam, on ha viscut moltes vivències i on la família hi té una casa, concretament a Fornells, propietat de la dona d'Artur Mas, Helena.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Artur Mas