La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Sílvia Abril presumeix de germana petita a les xarxes: com dues gotes d'aigua

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

L'actriu i humorista catalana Sílvia Abril està molt unida a les seves germanes, quatre en total. I és que la catalana és una dona molt familiar, tal com demostra a través de les seves xarxes socials.

Què sabem? Sílvia Abril, a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 690.000 seguidors, ha presumit de germana. Concretament de la seva germana Meritxell, que treballa a la productora El Terrat, fundada per Andreu Buenafuente. La germana de Sílvia Abril, des de ja fa anys, ocupa el càrrec de responsable de comunicació dins la productora.

Què ha passat? Sílvia Abril es troba a Mérida, amb motiu del Festival Internacional de Teatre Clàssic, presentant la seva darrera obra de teatre. Una producció d'El Terrat. I fins a Mérida ha viatjat amb les seves companyes i també amb la seva germana petita Meritxell. La dona d'Andreu Buenafuente ha compartit una fotografia de les dues on apareixen de costat, com dues gotes d'aigua. L'actriu, molt somrient, llueix unes enormes ulleres de pasta color negres i un vestit vaporós en tons negre i blanc. La seva germana, que és idèntica a ella, però amb el cabell més llarg, apareix també molt somrient i lluint una samarreta de tirants color negre. La foto:

En profunditat: "I què seria d'una roda de premsa sense aquesta meravellosa persona en el nostre costat?". Aquest és el missatge que l'actriu i presentadora de televisió escriu juntament amb la imatge on apareix amb la seva germana. Unes paraules on deixa claríssim la forta unió que sent cap a ella i el molt orgullosa que està de tota la feina que fa al capdavant de la productora El Terrat ocupant-se de totes les tasques relacionades amb la comunicació. "Gràcies, Meritxell Abril, pedacho de profesionala", remata la dona de Buenafuente, que de cara a la nova temporada de TV3 estrenarà un programa propi d'entrevistes amb persones anònimes.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Sílvia Abril presumeix de germana petita a través de les xarxes socials. El passat febrer del 2022, va publicar diverses fotos de la seva germana per felicitar-la pel seu aniversari. Entre altres coses va escriure: "Avui fa 36 anys que comparteixo la vida amb tu, la petita de les quatre que va arribar per ensenyar-nos que amb el tres estàvem incompletes". I és que Sílvia Abril, a més de la seva germana petita Meritxell, té dues germanes més: una es diu Mònica i l'altre Anabel.

 

Categoria: La Jungla