La Jungla
Helena Garcia Melero, dijous a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, dijous a 'Tot es mou' | TV3
Televisió

Melero s'absenta de la tele: la seva substituta a 'Tot es mou' de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Helena Garcia Melero, dijous a 'Tot es mou'
Foto: Helena Garcia Melero, dijous a 'Tot es mou' | TV3

Helena Garcia Melero repetirà la temporada que ve al capdavant de Tot es mou, el magazine que presenta de dilluns a divendres a TV3. El programa ha fet aquest any el salt de la tarda al matí, i ha demostrat que és un digne competidor d'altres espais de la competència com El programa de Ana Rosa o Espejo público. Però la notícia de la seva continuació l'ha enxampat mentre és fora.

Què en sabem? Helena Garcia Melero no presenta Tot es mou des de dijous. Divendres ja no hi era, i aquest dilluns tampoc no ha aparegut a les pantalles dels espectadors catalans. La presentadora s'ha agafat uns dies lliures, però tornarà abans de tancar la temporada el 21 de juliol. Mentre no hi sigui, l'encarregada de substituir-la és la periodista i actriu Sara Loscos.

Qui és Sara Loscos? Veterana de TV3, Sara Loscos és coneguda pel públic català per haver estat reportera del programa Ànima, o per haver fet el paper de la Núria Ribalta a la sèrie d'èxit Temps de silenci. Des de 2021 és una de les cares visibles de Tot es mou.

En detall: Melero no ha explicat on va ni durant quants dies. Fa poc més d'una setmana, la presentadora es deixava veure, fora de la televisió, al casament de Marc Piqué i Maria Valls a Sant Andreu de Llavaneres. Convidada de luxe, va centrar totes les mirades amb un conjunt de dues peces, top verd llima i faldilla de quadres de colors amb un cinturó de plomes, les fotos del qual estan publicades al seu perfil d'Instagram.

Categoria: La Jungla