La Jungla
Alexia Putellas, en una imatge d'arxiu
Foto: Alexia Putellas, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Alexia Putellas ja no és rossa: el canvi de 'look' radical del qual tothom parla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alexia Putellas, en una imatge d'arxiu
Foto: Alexia Putellas, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Alexia Putellas es passa al rosa xiclet. La migcampista blaugrana compta els dies pel tret de sortida al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, i ho fa amb una nova imatge amb molta càrrega simbòlica i que aquest diumenge ha mostrat públicament quan ha arribat a la concentració de la Selecció Espanyola a Las Rozas.

Què en sabem? Abans de volar a Wellington pel primer partit amb Costa Rica, Alexia Putellas ha lluit canvi de look radical, deixant enrere el seu ros característic i amb els cabells tenyits de color rosa intens. Un estil molt similar al de la futbolista nord-americana Megan Rapinoe durant el Mundial de França 2019, que va acabar precisament amb victòria dels EUA a la final de Lió.

En detall: Després d'aquell Mundial, Megan Rapinoe i els seus cabells roses van esdevenir tota una icona. La capitana de l'equip estatunidenc va ser Pilota d'Or, Bota d'Or i MVP en tres partits, incloent la final; i és ja tot un mite pel que fa a la lluita pels drets socials i la reivindicació de la paritat salarial, per la qual va donar la cara a la seva Selecció.

A més, Alexia Putellas torna a la Selecció Espanyola després de l'enfrontament amb Jorge Vilda. La de Mollet del Vallès ha estat deu mesos recuperant-se d'una lesió, i ara vol donar-ho tot per alçar-se amb el títol de campiona del món. Amb ella tornen a La Roja Aitana Bonamtí, Ona Batlle i Mariona Caldentey.

Per acabar: Alexia es reincorpora a la feina després d'uns dies de descans, acabada la temporada del Barça amb l'èxit a la Champions. Abans de marxar de vacances, la futbolista es va deixar veure celebrant el títol amb les seves companyes de vestidor en una festa privada a la discoteca Sutton de Barcelona, i més tard va volar a Eivissa per relaxar-se amb amics i la seva parella.