La Jungla
Mapi León i Ingrid Engen, de viatge a Noruega
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, de viatge a Noruega | Instagram
Famosos

Mapi León i Ingrid Engen, dues enamorades a Noruega: petons, abraçades i missatge de la sogra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Mapi León i Ingrid Engen, de viatge a Noruega
Foto: Mapi León i Ingrid Engen, de viatge a Noruega | Instagram

Mapi León i Ingrid Engen continuen les seves vacances per Europa, després d'un any carregat d'èxits amb el Barça i la celebració de la Champions a principis de juny. Tan bon punt va acabar la temporada, la parella va viatjar uns dies a Eivissa; i ara es troben a Noruega.

Què en sabem? Ingrid Engen ha portat la Mapi a la seva ciutat, la localitat noruega de Trondheim, on viu també la seva família. Allà han passejat pels seus carrers plens de colors, han creuat el canal, han visitat la catedral i s'han fet fotos amb un gatet. Un àlbum fotogràfic que la parella ha compartit públicament a Instagram:

En detall: Entre les altres imatges, es pot veure la parella compartint petons i visitant la ciutat fent-se abraçades i agafades de la mà. En l'última imatge d'aquest extens recull, la Mapi apareix amb el seu cunyat Anders Engen, el germà petit de l'Ingrid.

A més, les fotos de la Mapi i l'Ingrid han generat multitud de reaccions dels seus fans. Entre ells, una de les màximes seguidores de la parella, Gundrun Syrstad, la mare de l'Ingrid i sogra de la Mapi.

Què diu?

  • "És tan agradable tenir-te aquí", s'adreça a la seva jove.

D'on venim? Mapi León i Ingrid Engen són parella després d'haver-se conegut al vestidor del Barça, on l'escandinava va arribar el 2021. Amor a primera vista, que mesos més tard omplia portades amb el petó que es van fer les dues a l'Eurocopa de 2022. "Europetó", van titular aleshores molts mitjans esportius i la premsa del cor.

Per acabar: Abans de marxar al nord del continent, Mapi León i Ingrid Engen van mostrar també la seva escapada a Eivissa, on van fer gala de la seva gran complicitat mentre visitaven l'illa. Per cert, no eren les úniques que van triar la mateixa destinació aquells dies. També hi havia Alexia Putellas, que va viatjar amb la seva parella i un grup d'amics.

Categoria: La Jungla