La Jungla
Lluís Guilera, presentador del Canal 24 horas de RTVE
Foto: Lluís Guilera, presentador del Canal 24 horas de RTVE | Instagram
Famosos

Lluís Guilera de TVE celebra l'Orgull amb el marit i els seus fills bessons, Bruno i Lola

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lluís Guilera, presentador del Canal 24 horas de RTVE
Foto: Lluís Guilera, presentador del Canal 24 horas de RTVE | Instagram

Com cada any, l'Orgull LGTBIQ+ omplirà els carrers de Barcelona en els propers dies. El Pride aterra a la ciutat entre els dies 3 i 16 de juliol, amb una gran rua prevista per dissabte dia 15. Abans ha fet parada a Madrid, on milers de persones han omplert el centre per demanar igualtat i respecte als seus drets. Entre ells, el periodista Lluís Guilera amb la seva família.

Què en sabem? Aquest cap de setmana, Lluís Guilera ha sortit al carrer a Madrid per celebrar l'Orgull molt ben acompanyat. Amb el presentador del barri d'Horta de Barcelona, ara posant la cara al Canal 24 horas de TVE, hi havia el seu marit, el xef reboster Juan Pablo Martín i els seus dos fills, els bessons Bruno i Lola. Aquesta és la foto de família, tots quatre amb samarretes blanques i accessoris amb la bandera de l'arc de Sant Martí:

En detall: Amb 46 anys, Lluís Guilera és pare de dos menors que aquest any en fan vuit. Els petits Bruno i Lola van néixer el 2015 als EUA a través de gestació subrogada, com els fills d'altres famosos mediàtics de la talla de Miguel Bosé, Kiko Hernández o Javier Cámara.

A més del marit i els dos fills, el periodista ha estat a l'Orgull acompanyat d'una altra parella d'amics que també té una filla petita.

Qui és Lluís Guilera? Presentador del Canal 24 horas, fa 15 anys que treballa a RTVE. Abans havia estat a Ràdio Sant Cugat, després donant les informacions de trànsit del RACC i finalment al K3, el canal juvenil de TV3. 

Un altre apunt: La proximitat de les eleccions del 23-J i l'amenaça real que Vox pugui entrar al Govern espanyol de la mà del PP ha fet créixer la mobilització del col·lectiu LGTBIQ+ durant l'Orgull 2023. Entre els drets que vol abolir la ultradreta hi ha el matrimoni entre persones del mateix sexe, l'adopció per parelles homosexuals o les operacions de reassignació de gènere a la sanitat pública.

Categoria: La Jungla