La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Així anava vestida Griselda, parella del fill d'Artur Mas, en el seu casament de luxe a Menorca

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Menorca, en el poble de Fornells, el casament entre Griselda i el fill petit d'Artur Mas, que també es diu Artur com el seu pare i va néixer l'any 1992.

Què sabem? La família d'Artur Mas ha viscut un cap de setmana molt especial a Menorca, on estiuegen de tota la vida. Un cap de setmana que ha estat marcat pel casament del seu fill petit, Artur, que s'ha casat amb la seva parella Griselda March, que des de fa uns anys ha obert la seva pròpia clínica de podologia a Barcelona, situada a la part alta de la capital.

Què ha passat? En el seu dia més especial Griselda March va lluir dos conjunts de núvia. Bé, en realitat va ser un vestit que pel moment de la cerimònia va acompanyar amb mena de jaqueta de seda transparent. El look elegit per la nòvia del fill d'Artur Mas va ser un vestit senzill de color blanc amb els braços al descobert, escotat per la part del davant, amb coll maó, amb l'esquena també descoberta i llarg fins als peus.

En profunditat: Un vestit que pel moment de la cerimònia la jove de Lleida va combinar amb una mena de jaqueta feta de seda, que deixava entreveure el vestit que portava a sota. Una jaqueta de mànigues amples i llarg per la part de l'esquena, fent una mica de cua. El pentinat també va ser senzill, com el vestit, amb el cabell recollit amb una cua. Pel que fa a les sabates va optar per unes sandàlies còmodes, en tons clars, de poc taló. Així anava:

A més: El fill d'Artur Mas va optar per lluir una americana i pantalons foscos, en tons semblants als que portava el seu pare. El jove també va posar-se una armilla de color blanc, per anar a conjunt amb la seva parella. Un estilisme que va rematar amb una camisa de color blau clar i una corbata estampada amb tons clars i foscos. Foto d'ell:

Per acabar: Uns estilismes que han estat possibles de veure gràcies al vídeo que l'agència Be Creative ha compartit en el seu compte d'Instagram. Un vídeo de curta durada on es resumeixen alguns dels millors moments de la celebració. En el vídeo, per exemple, es pot veure que la jove parella en el moment de les postres va optar per una enorme ensaïmada mallorquina. També es pot veure que Artur Mas i la seva dona Helena, que per a l'ocasió va lluir un conjunt de color taronja, van estar molt animats en tot moment.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Artur Mas