La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Foto d'Artur Mas i la seva dona, molt alegres, en el casament del seu fill petit a Menorca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El dissabte 1 de juliol va celebrar-se a Menorca, en el poble de Fornells, en el nord de la illa, el casament del fill petit d'Artur Mas, que també es diu Artur com el seu pare.

Què sabem? El fill del polític s'ha casat amb la seva parella de tota la vida, Griselda, que és de Lleida. Un casament on no va faltar de res i que va començar a la tarda i va acabar a altes hores de la nit. Un casament on van anar personalitats com Xavier Trias i la seva dona i també Jaume Giró acompanyat de la seva parella.

Què ha passat? Principal ha tingut accés a un vídeo que s'ha fet del casament de luxe entre el fill d'Artur Mas i la seva nòvia Griselda. Un vídeo on es repassen alguns dels millors moments de la celebració i on apareixen els pares del nuvi, Artur Mas i la seva dona Helena Rakosnik.

En profunditat: Per a l'ocasió el que va ser president de la Generalitat va lluir una americana i pantaló de color blau fosc. Un conjunt que va completar amb una camisa de color blanc i una corbata estampada en tons blaus. La seva dona Helena, per a l'ocasió, va apostar per un conjunt en tons de color taronja, per ressaltar el bronzejat i també el ros de la seva melena. Un look que la dona de Mas va completar amb joies daurades. La foto que adjuntem a continuació és una mostra de com de bé s'ho van passar Mas i la seva dona en el casament del seu fill petit. Una imatge on tots dos apareixen molt alegres i contents, amb el braç aixecat fent volar el tovalló que tenien a la taula de color blanc.

Per acabar: Un casament que la família d'Artur Mas va intentar protegir al màxim per evitar que es convertís en el centre de la notícia. De fet, va ser el portal Vanitatis que el dilluns 3 de juliol, després de la celebració del casament, va informar de tot el que havia passat durant el cap de setmana a Menorca i va oferir detalls de l'exclusiu casament del fill d'Artur Mas i la seva parella Griselda.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Artur Mas