La Jungla
Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Pau Gasol bateja els seus fills a la Sagrada Família: les fotos de la celebració a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Pau Gasol i Cat McDonnell, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Pau Gasol i Cat McDonnell han batejat els seus dos fills aquest cap de setmana. Ho han fet en una cerimònia molt íntima i senzilla, rodejats de familiars i els amics més propers, a la Sagrada Família de Barcelona. Una petita celebració de la qual han transcendit algunes fotos, perquè hi ha convidats que les van publicar a Instagram.

Què en sabem? El bateig dels petits Ellie i Max, que tenen dos anys i set mesos respectivament, s'ha fet aquest diumenge, dia 2 de juliol. Un mes molt assenyalat pels pares, ja que va ser en aquesta època quan es van casar quatre anys enrere, amb una primera celebració a San Francisco i una altra a l'Empordà.

En detall: Els Gasol McDonnell han convidat al bateig Vanessa Bryant, la vídua del seu gran amic Kobe Bryant, i les seves filles Natalia Diamante, Bianka Bella i Capri Kobe. També hi havia Juan Carlos Navarro, excompany del de Sant Boi als vestidors del Barça i dels Memphis Grizzlies, amb les seves dues filles Lucía i Elsa. Són elles precisament les que han compartit algunes de les imatges de la festa a les xarxes socials. 

A més, els pares van cuidar tots els detalls de la celebració. Des de les postals adreçades als convidats, escrites en anglès amb tinta daurada sobre un fons blanc, a l'espectacular banquet que els esperava més tard a la zona alta de Barcelona, amb vistes a tota la ciutat. Gasol i McDonnell van preparar fins i tot un fotomaton perquè tothom pogués guardar un record d'aquest dia tan especial.

D'on venim? El 13 de setembre de 2020, Gasol i McDonnell van ser pares de la seva primera filla. La primogènita va néixer només vuit mesos després que Kobe Bryant, amic íntim del Pau, i la seva filla Gianna, que tenia 13 anys, morissin en un accident d'helicòpter prop de Los Angeles. En record de la nena, van anomenar la petita Elisabet Gianna. El 30 de novembre de 2022, el matrimoni donava la benvinguda al seu segon fill, Maxwell Vincent. Tots quatre viuen a cavall entre els EUA i Catalunya. A Barcelona, l'exbasquetbolista hi té una casa de tres plantes ubicada al barri de Sant Gervasi.

Categoria: La Jungla