La Jungla
Laura Escanes, amb la seva filla Roma a Menorca
Foto: Laura Escanes, amb la seva filla Roma a Menorca | Instagram
Influencers

L'estiu de Laura Escanes a Menorca: vacances de luxe en iot amb la seva filla Roma

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, amb la seva filla Roma a Menorca
Foto: Laura Escanes, amb la seva filla Roma a Menorca | Instagram

Acabat el rodatge de La travessa de TV3, Laura Escanes gaudeix aquesta setmana d'unes merescudes vacances a Menorca. La influencer barcelonina hi ha anat a passar uns dies amb la seva filla Roma, en la que és la seva tornada a l'illa en el primer estiu sense Risto Mejide.

Què en sabem? Escanes ha viatjat a l'illa balear en un moment de retrobament personal, després d'uns mesos de canvis profunds. La presentadora hi ha estiuejat durant anys, i era una de les seves destinacions habituals quan estava amb Risto Mejide, de qui es va separar el mes de setembre passat. Ara hi torna amb la seva filla.

En detall: Al seu compte d'Instagram, Escanes ha compartit les primeres fotografies de les vacances a Menorca. Se la pot veure apreciant les vistes de Cala Morell, navegant en un iot per les aigües cristal·lines del sur de Ciutadella i Ferreries, o agafant un llaüt amb la petita Roma.

Què diu Laura Escanes? També a Instagram, la influencer llança un missatge d'amor a Menorca, i diu que malgrat que no és la seva illa "sent com si ho fos". I no és per menys: "M'ha vist créixer, plorar, riure i he visitat cases per viure-hi", explica abans de recordar que la duu tatuada. "Quan penso en un lloc on escapar per respirar, és sens dubte aquí".

Un altre apunt: Aquesta no és la primera visita de Laura Escanes a Menorca després de la ruptura amb Risto Mejide, tot i que sí que és la primera que fa sense ell durant les vacances d'estiu. La de Barcelona ja hi va ser el passat mes de maig amb el seu nòvio nou, el cantant andalús Álvaro de Luna, en una escapada romàntica que va ser molt comentada pel que significava tornar amb una nova parella a la destinació habitual que tenia amb el seu ex.

Per acabar: Mentre Escanes passa la primera part de les seves vacances a Menorca, Risto Mejide també hi ha viatjat aquests dies. En el seu cas, per anar a la boda d'Edurne i David de Gea, que s'ha fet durant el cap de setmana. El publicista hi ha anat amb Natalia Almarcha, amb qui s'ha reconciliat després de la seva ruptura sonada fa poques setmanes.