La Jungla
Tamara Falcó, a 'El Hormiguero'
Foto: Tamara Falcó, a 'El Hormiguero' | Instagram
Famosos

El vestit de núvia de Tamara Falcó: la foto més esperada de la boda de l'any

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, a 'El Hormiguero'
Foto: Tamara Falcó, a 'El Hormiguero' | Instagram

Tamara Falcó i Íñigo Onieva ja s'han casat. Després de superar tots els obstacles possibles, la parella s'ha donat el "sí, vull" aquest dissabte al Palau del Rincón. Una gran cerimònia amb 400 convidats que no van poder fer cap foto, perquè se'ls van requisar els telèfons mòbils. El motiu, que la marquesa havia venut l'exclusiva del vestit a ¡Hola!. Només dos dies més tard, la revista ha publicat la imatge a tota portada.

Què en sabem? El vestit de núvia de Tamara Falcó és obra de Wes Gordon, director creatiu de Carolina Herrera, i s'ha elaborat en un temps gairebé rècord de cinc setmanes, després que la marquesa de Griñón partís peres amb la firma inicial de dissenyadores de Sophie et Voilà. Per cert, el mateix Gordon va viatjar expressament des dels EUA per vestir-la, juntament amb tres persones més de l'equip de Carolina Herrera. I aquest és el resultat, Tamara Falcó vestida de blanc:

En detall: El vestit de núvia de Tamara Falcó és un conjunt blanc d'esperit royal que ha estat brodat amb una antiga tècnica medieval del segle XII, i es composa de motius florals de vidre inspirats en la tiara i l'escut d'armes de la marquesa.

D'on venim? L'elaboració del vestit de núvia de Tamara Falcó ha estat pràcticament una cursa contra rellotge, després que les dues dissenyadores inicials rebutgessin, el passat mes de maig i per sorpresa, continuar treballant amb ella. En un duríssim comunicat, van denunciar les "exigències" de la marquesa, a qui acusaven d'incomplir el contracte que havien signat, i insinuaven que pretenia copiar un vestit de la marca Chanel, una línia vermella infranquejable per Sophie et Voilà.

Categoria: La Jungla