La Jungla
Martina i Ramon Pellicer, a 'El teorema del mico'
Foto: Martina i Ramon Pellicer, a 'El teorema del mico' | TV3
Televisió

Martina, filla de Ramon Pellicer, a TV3: així ha estat la seva estrena televisiva

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Martina i Ramon Pellicer, a 'El teorema del mico'
Foto: Martina i Ramon Pellicer, a 'El teorema del mico' | TV3

Martina Pellicer segueix les passes del seu pare, Ramon Pellicer, presentador del Telenotícies cap de setmana, i aquest dijous a la nit s'ha estrenat a TV3 a El teorema del mico, una nova sèrie de documentals de ficció sobre fake news.

Què en sabem? Pare i filla han compartit pantalla en el segon fals documental emès aquest dijous a El teorema del mico, on s'han pogut veure algunes de les estances de casa seva. Un estudi, el menjador, la cuina... Aquestes són les imatges que han vist a la televisió els espectadors de TV3:

En detall: Martina Pellicer, de 19 anys, es defineix a TV3 com "una tiktoker que penja vídeos de balls" amb les amigues i el seu pare. La jove és la filla més gran de Ramon Pellicer, i és coneguda a les xarxes socials pels muntatges que penja a TikTok, on actualment acumula prop de 12.000 seguidors.

A més, aquesta no és la primera vegada que la Martina apareix als mitjans públics catalans des que va obrir un compte a TikTok. Arran de la gran volada que han adquirit alguns dels seus vídeos, especialment aquells on apareix Ramon Pellicer, els últims anys la filla del presentador ha concedit entrevistes a la ràdio, en programes com XL de Catalunya Ràdio o Kids d'iCat. 

D'on venim? Martina Pellicer ve de família de periodistes. Més enllà del pare, que presenta els informatius, la mare també treballa a TV3. Es tracta de Lali Colomé, amb un llarg recorregut en ràdio i televisió. Ha treballat a RAC1 i betevé, entre d'altres, i actualment és part de l'equip d'Els matins amb Ariadna Oltra. Té dos germans més petits, la Daniela i l'Adrià.

@martinetapellicer_

familia al completo

♬ dont you worry child - ༻✦༺

Per acabar: El nou programa El teorema del mico s'ha estrenat aquest dijous a les 22:45 hores, de forma molt discreta, amb dos capítols. El primer, La ciutat dels sants, ha fet un 13,7% de share i 209.000 espectadors, i el segon, L'ADN de la terra, on apareixien els Pellicer, ha baixat més de dos punts fins al 11,2% i 149.000 espectadors.

Categoria: La Jungla