La Jungla
Ramon Pellicer i la seva filla Martina, a 'El teorema del mico'
Foto: Ramon Pellicer i la seva filla Martina, a 'El teorema del mico' | TV3
Televisió

Martina, la filla 'tiktoker' de Ramon Pellicer: sortiran junts en un nou programa de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ramon Pellicer i la seva filla Martina, a 'El teorema del mico'
Foto: Ramon Pellicer i la seva filla Martina, a 'El teorema del mico' | TV3

El teorema del mico. Així es diu la sèrie de documentals de ficció sobre fake news que TV3 estrena aquest dijous. Un nou programa que dona el tret de sortida amb dos episodis, un dels quals protagonitzat per Ramon Pellicer i la seva filla Martina.

Què en sabem? Martina Pellicer, de 19 anys, és la filla gran de Ramon Pellicer, i és ben coneguda pels vídeos que penja a TikTok, on acumula prop de 12.000 seguidors. Publicacions virals del seu dia a dia, com aquest a l'ascensor, cantant i ballant amb els pares i els seus dos germans:

@martinetapellicer_

familia al completo

♬ dont you worry child - ༻✦༺

En detall: La gran volada que alguns dels seus vídeos han adquirit a les xarxes socials, especialment aquells on apareix Ramon Pellicer, han generat interès sobre la Martina, que en els últims anys s'ha prestat a fer algunes entrevistes amb el seu pare. Aparicions en programes com l'XL de Catalunya Ràdio o el Kids d'iCat, on ha arribat a confessar que no mira el Telenotícies i ha parlat del seu progenitor com un "addicte a la feina".

A més, Martina Pellicer ve de família de periodistes. Més enllà del pare, que presenta els informatius, la mare també treballa a TV3. Es tracta de Lali Colomé, amb un llarg recorregut en ràdio i televisió. Ha treballat a RAC1 i betevé, entre d'altres, i actualment és part de l'equip d'Els matins d'Ariadna Oltra. Té dos germans més petits, la Daniela i l'Adrià.

Per acabar: El nou programa El teorema del mico s'estrena aquest dijous a les 22:45 hores amb els capítols La ciutat dels sants i L'ADN de la terra. Els Pellicer surten al segon, on també hi haurà la xef Carme Ruscalleda i el seu fill, Raül Balam.

Categoria: La Jungla