La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Alfons Arús carrega contra el casament de Tamara Falcó i riu d'Isabel Presyler

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

El presentador de La Sexta, Alfons Arús, ha carregat contra el casament de Tamara Falcó, que tindrà lloc demà a la finca que va heretar del seu pare, El Rincón.

Què sabem? Aquesta nit, a Madrid, tindrà lloc un gran còctel per celebrar que Tamara Falcó i la seva parella, demà 8 de juliol, es casen davant de 400 persones. Un còctel que se celebrarà en un exclusiu hotel de la capital, on no faltarà absolutament cap detall.

Què ha passat? Durant el seu programa matinal, Alfons Arús s'ha mostrat molt crític amb el casament de Tamara Falcó. La marquesa ha pres moltíssimes mesures per assegurar-se que tot surt a la perfecció i que ningú li espatlla la gran exclusiva que ha signat amb la revista ¡Hola!, amb la qual guanyarà moltíssims diners. Més dels que ja té. Una de les mesures que ha posat Tamara Falcó és que els convidats no podran fer ús, en cap moment, dels seus telèfons mòbils per evitar que es filtrin fotografies dels nuvis o dels familiars.

En profunditat: "Em sembla una falta de respecte que requisin els mòbils dels convidats. Prefereixo que no em convidin i que no comptin amb mi", ha dit Alfons Arús, molt contundent. "Ningú és ningú per prohibir a una persona que vagi en un casament sense el seu telèfon mòbil", ha afegit el català. Arús també ha deixat clar que el casament de la filla d'Isabel Presyler no li interessa gens ni mica.

A més: Parlant de Tamara Falcó, Arús també ha repartit estopa contra la seva mare, Isabel Presyler. El presentador s'ha rigut de com anava la senyora vestida el dia que Tamara Falcó i Onieva van fer una gran festa a Madrid per anunciar el seu compromís. La Preysler va escollir un vestit de color blau i Ana Boyer, la seva filla i germanastra de Falcó, va anar amb un vestit de color taronja. "Sembla un homenatge a la bandera d'Ucraïna. La mare i la filla són d'Ucraïna totalment", ha dit amb to irònic. Així anaven:

Per acabar: El casament de Tamara Falcó reunirà un total de 400 convidats. Entre ells hi haurà Wes Gordon, que ja es troba a Madrid, i ha estat l'encarregat de fer el vestit que Falcó lluirà en el seu gran dia. Tamara Falcó ha apostat per la firma Carolina Herrera, després de la polèmica que va viure amb les primeres dissenyadores del seu vestit que van optar per no continuar treballant amb ella a causa de les seves males maneres.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Tamara Falcó